Aviseringar
Rensa alla

Stockholm Pride i politiken


acadi

Konservativa i att de vill bevara den moderna nyliberala världsordningen, inte konservativt i att de vill bevara Sverige.

Om de visar sitt förakt för bögar varför festar de med dem, vill vara deras bästa vänner och tar in dem i partiet?

SD är Israel firsters. Dvs att de är först och främst lojala till Israel. Det är en väldigt stor och okompromisbar fråga för SD. De är rabbiata Israel/judekramare.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ekonomin har väl aldrig varit dom konservativas främsta utpost heller. man sysslar mest med moralfrågor. familjepolitik, traditioner och bevarande av värdegrunder. Konservativa har och riktar inte särskilt mycket av sin kritik mot det kapitalistiska systemet. Det är främst er och vänsterextremas kamp. Den konservativa rörelsen har dessutom sin grund i borgerligheten vilket ger förklaring i ståndpunkten.

Om du följt SD när det kommer till riksdagen så märker du snabbt att deras ekonomi-politik ibland ligger mer till vänster än vad den gör till höger. Dom stödde ju oppositionen när det kom till FAS3, senaste skattesänkningen, A-kassan och även sjukförsäkringen om jag minns rätt. Det känns ganska anti-liberalt i mina ögon.

Att SD skulle inhysa några bögar i partiet är tämligen oväsentligt. Att man festar med dem och vill vara deras bästa vänner får du återigen belägga för oss. SD är faktiskt det parti som ändock i Sverige håller hårdast på traditionerna och konservativ värdegrund. Många medlemmar motsätter sig HBT-rörelsens galenskaper och normaliserande av sin sexualitet utan att ta någon som helst hänsyn till traditioner. Att dom ville komma till Pride har jag fortfarande svårt att smälta in och skulle nästan tro att det var någon kufisk lokalförening som tog eget initiativ.


   
SvaraCitera