Aviseringar
Rensa alla

Storbloggsansökan: XMinGrönaLampaÄrDödX


Ämnesstartare

Heihopp Erik! [blush]

Jo, efter mycket uppmuntring och påtryckningar från folk så har jag beslutat att ansöka om att få bli en storbloggare.
Jag är inte helt säker på att jag egentligen passar som det då jag ju mest skriver om mig själv och mitt egna liv, vilket ju kanske är ganska ointressant för de flesta. Men eftersom uppenbarligen några anser att jag är intressant nog så kan det ju inte skada att prova i alla fall. =)
Även om jag kanske inte kan påstå med att jag är extremt intressant så kan jag åtminstone skryta med att jag är ganska bra på att uppdatera. Inte alltid varje dag, men lagom ofta. (Vilket jag nu inser är ganska meningslöst om jag ändå är helt ointressant. Men ändå)

Så, nu ska jag kanske förklara varför man ska läsa min blogg. Hm. Det är kanske intressant om man är nyfiken på människors liv, vilket ju många är. Eller om man bara känner för att snoka lite på en UMare, vilket ju många gör.
Jag skriver som sagt mest om mitt eget liv, om mitt och Marios förhållande, om min struliga relation till min far, om äventyr jag går på och om min oro för... Allt.
Ibland skriver jag bra och på ett sätt som är givande för andra att läsa, och ibland gör jag inte det.

Om jag nu skulle bli storbloggare så skulle jag kanske (men bara kanske) försöka skriva på ett annat sätt än vad jag gör nu, på ett lite mer intressant sätt, så som man kanske egentligen ska skriva. Men bara kanske. Förmodligen skulle jag inte det.

Åh, det var jättesvårt att hitta några riktigt bra inlägg att skryta med. Jag tror min blogg gör sig bäst som helhet [no-no]
Men här är i alla fall ett litet utplock om vad den handlar om och lite så:

http://ungdomar.se/blogg.php?user_id=107287&blogg_id=141207
http://ungdomar.se/blogg.php?user_id=107287&blogg_id=149677
http://ungdomar.se/blogg.php?user_id=107287&blogg_id=152381
http://ungdomar.se/blogg.php?user_id=107287&blogg_id=152725

Känner att detta kanske inte är en awesome ansökan. Men ändå. [blush]

Heisveis!


   
Citera

Mjä. Nu har jag inte läst just de inlägg hon tipsa om, men har läst lite i hennes blogg innan. Och ja, hon skriver ju ändå rätt bra när hon anstränger sig och en del är ju ändå rätt intressant. Fast som hon säger så skriver hon ju mest om sig själv. Men det gör ju vi andra också på ett eller annat sätt.

Sen eftersom hon är rätt "känd" på sidan så har hon ju redan rätt många läsare. Men det ska väl kanske inte spela roll...

Aja, vafan. Du får bestämma Erik! [bigsmile]


   
SvaraCitera

[y] Jag tycker att det är personliga bloggar som skall uppmuntras - och det är roligt att se in i en UMares liv precis som lampan säger, och där håller nog de flesta läsarna med.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag är positiv till henne. Hon verkar trevlig och vettig, och är dessutom en gammal medlem så det finns ingen risk för att hon tröttnar på att blogga.


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera