Aviseringar
Rensa alla

styrketräna och kost


Doniko
Ämnesstartare

hur ska jag fördela muskelgrupperna? läste något om att man måste träna muskelgrupperna 2-3 gånger i veckan hur ska man göra det? jag vill träna 4 dagar i veckan. Och någon med tips på proteinrik mat?


   
Citera

Kyckling är jävligt bra.


   
SvaraCitera

kyckling och ägg är väldigt bra proteiner 


   
SvaraCitera

123fendas:
Jag tycker att det är väldigt dåligt. JAG VILL INTE UTSÄTTAS FÖR VÄRNPLIKT!

Kyckling, ris, ägg, havregryn, sötpotatis, proteinshake eller bar är väl några få bra exempel. Tränar själv varannan dag och kör bröst och armar (triceps & biceps) ett pas, axlar och rygg i ett pass och ben och mage ett pass men jag kan också köra mage när jag kör axlar o rygg. Är du nybörjare kan du ta det lite chill i början och inte försöka lägga upp ett schema än etc. Försök och vänj dig med maskinerna och se till att dina muskelgrupper vänjer sig med intensiv träning innan du börjar lägga upp ett schema om tider och mat. Du kan också Googla eller kolla på Youtube. Det finns massor med tips och trix där.


   
SvaraCitera
Roloch

Kan rekommendera styrkelabbet de har en podcast där de pratar om träning och de har även utvecklat en app där du har gratis träningsprogram där du för in statistik. Det är en riktigt bra att där du kan följa det programmet du väljer och få struktur på det hela! Appen heter Styrkelabbet och har loggan "SL" 🙂  


   
SvaraCitera