Aviseringar
Rensa alla

Summering av Gbg-träffen


Ämnesstartare

zIGGE:

Dota, hon eller båda? [wink]

bara dota [wink]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

supply:

många människor verkligen är så lättlästa typ

[surprised]Är jag lättläst? Detta känns nästan lite som en komplimang, då precis alla jag känt genom åren förr eller senare på ett eller annat sätt uttryckt hur... öhh... "komplicerad" jag är... eller vad jag nu ska kalla det. Folk fattar nästan aldrig vad jag menar eller tänker helt enkelt. Så att du nu säger att jag är lättläst kommer nog som... inte den största chocken, men en av dom större chockerna iafl.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:

[surprised]Är jag lättläst?

Alltså lättläst är kanske en överdrift, men utifrån forumet kunde man ändå läsa av rätt mycket hur du skulle vara som person.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

supply:

men utifrån forumet kunde man ändå läsa av rätt mycket hur du skulle vara som person

[chocked]Fast nja, tittar man på mina trådar dom första... typ... 3 eller 4 månaderna så är det verkligen inte hur jag är som person. Däremot vid något tillfälle (vet inte riktigt när eller varför) bestämde jag mig för att faktiskt ta stället på lite allvar istället för o bara tarda.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

supply:

lättläst

Fick en uppenbarelse om varför jag kan verka lättläst, och likt alla stora genier genom tiderna får jag mina uppenbarelser när jag röker eller sitter på dass[y]

Insåg att jag nog kan verka lättläst så länge man inte känner mig så bra. Och kanske också är det. Dock finner jag ingen logik i detta, för ju bättre man känner mig (genom att umgås och/eller jobbar med mig) desto mer svårläst blir jag. Och ehm... borde det inte vara tvärtom? Blir inte en person mer lättläst ju bättre man känner denne?[confused]


   
SvaraCitera