Aviseringar
Rensa alla

Svenskarnas parti demonstrerar i Stockholm just nu


mynona

Nachac:

Ingen har något val

Det verkar utgå så mycket ifrån värderingar och tron på att alla reagerar med samma mål i tanke på de råkar ut för snarlika situationer. Jag har vid flera tillfällen upptäckt att andra anser att mina egna förhållningssätt är helt motsatta till vad de anser vara ett självklart allmänmänskligt reaktionsmönster för situationen. men jaja


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

amsi:

ja, alla får ju säga sitt pga yttrandefrihet, då får de som inte är rasister visa att de tycker att det är fel. det har inte med respekt att göra.

Är det okej av motdemonstranterna att attackera då?


   
SvaraCitera
höna

Skulle vart där å kastat om det inte vore för att jag jobbade fett kul ju


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tlaltecuhtli: åh, jag är säker på att vi till skillnad från er inte hade haft något emot om poliserna stannat hemma istället.

Mycket glad


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xisco:

Är det okej av motdemonstranterna att attackera då?

har jag skrivit det?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

amsi:

har jag skrivit det?

Det var en fråga. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

http://www.sydsvenskan.se/sverige/politiker-gillade-nazistmarsch/

Nynazistiska Svenskarnas partis demonstration i Stockholm i lördags uppskattas av riksdagsledamoten Stellan Bojerud (SD).
"Jag ser att ni genomfört många aktiviteter till stöd för svenska folket. Det är mycket bra", skrev han på Twitter på söndagen i en hälsning till nynazisternas partiledare, berättar tidningen Metro.

avd. rasister gillar nazister.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xisco:

Det var en fråga. 

när det gäller rasister och nazister: ja.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Xisco: Man lär sig detta i skolan bland annat, åtminstone på psykologi lektionerna. Att alla påverkas olika av allt. Om jag är med om att min bil blir påkörd påverkas jag på ett visst sätt. Om du är med om det påverkas du på ett annat sätt. Även om vi båda blir arga när vi upptäcker det så kan det ta mig 3 veckor innan jag lugnar ner mig medan du är lugnt redan efter någon dag.

Jag menade om du personligen har någon erfarenhet av det som jag beskrev. Dvs, folk som blir lika eller kanske rentav mer upprörda av påhopp i skriftlig form än muntlig. Någonstans tycker jag att den rent psykologiska biten är statiskt värre irl än vad den är på internet. Trauman blir hårdare, intrycken är värre. Det är mer intimt, rakt på och mycket svårare att undvika. Surfar du på en dator kan du antigen radera ditt meddelande, byta flik, eller bara gå där ifrån. Dessa möjligheterna är inte lika flexibla i det verkliga livet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vehnk: Jag menade om du personligen har någon erfarenhet av det som jag beskrev. Dvs, folk som blir lika eller kanske rentav mer upprörda av påhopp i skriftlig form än muntlig. Någonstans tycker jag att den rent psykologiska biten är statiskt värre irl än vad den är på internet. Trauman blir hårdare, intrycken är värre. Det är mer intimt, rakt på och mycket svårare att undvika. Surfar du på en dator kan du antigen radera ditt meddelande, byta flik, eller bara gå där ifrån. Dessa möjligheterna är inte lika flexibla i det verkliga livet.

...

Håller inte med dig.


   
SvaraCitera

Hur kan man försvara aktiviteter som underminerar systemet som upprätthåller dess existens. Att det ens sitter "neutrala" och debatterar för stöd att antidemokratiska krafter ska få demonstrera. Gillar ni självförstörande system?

Ibland är dessa lika stora idioter - rasistenablers.


   
SvaraCitera