Aviseringar
Rensa alla

Sveriges tragedi - sanningen om massinvandringen till Sverige


Ämnesstartare

_pineapple_:

Det där är jätteviktigt - antingen sätter du invandrarna som "boven", the bad guys, de som förstört Sverige, eller så gör du det inte. Skillnaden är enorm, beroende på om du säger att "politikerna klarade inte av att anpassa resten av samhällets skyddsnät och -system för att passa antalet invandrare som kom hit" eller "invandrarna överbelastar systemet och förstör för alla - bättre att skicka iväg dem så slipper vi skiten".

Du missuppfattade vad jag skrev. Det är politikerna som skulle satt gränsen mycket mycket lägre för hur många asylsökande som får komma in i landet. Enl Crypto var det ca 25.000 asylsökande år 2008 i Sverige. För att det skulle fungerat bra skulle säg... 250 personer fått komma in i Sverige o resten fått kalla handen rakt av. Dvs enkel biljett tillbaka till det land dom kom ifrån eller vart som helst inom hela EU men INTE Sverige.

Dessa 250 personer som då skulle få komma in i Sverige skulle verkligen Sverige dvs myndigheterna sett till att de snabbast möjligt lärde sig svenska o kom ut i arbetslivet. Säg... ge dom ett år att lära sig svenska perfekt... annars ut ur landet på enkel biljett... o de som kvalar in o få stanna dvs snackade perfekt svenska skulle omg få ett jobb.

Vad beträffar "prövotid" vidhåller jag mitt förslag. De som kommer hit måste förstå att vi ställer krav på dom att de ska följa svenska lagar. Det är ett av de absolut största problemet med alla invandrare idag nämligen att de begår brott o är kriminella. De begår personrån mot svenskar, de snor våra mobiltelefoner o stjäl svenskars dunjackor ute på stan, hotar svenskar, knivskär, misshandlar, våldtar svenska unga tjejer, stjäl i butiker, bränner ner skolor o stormarknader mm mm mm.

Kolla gärna in den här tråden:
"OFFICIELLA: Människor som har begått brott - tråden"
Somalier våldtäktsåtalad – storebror råndömd vid brutal gängvåldtäkt
Klicka här: http://ungdomar.se/forum.p​hp?thread_id=277777&page=3
Som du förstår är det sådana här händelser som gör svenskarna galna. [mad] Svenskarna blir ursinniga när negerjävlar kommer hit till Sverige som sk flyktingar" o vi ger dom fullt möblerad lägenhet, socialbidrag mm o de svarar med att misshandla våra svenska tjejer nästan till döds o utsätta våra svenska tjejer flör så grova gruppvåldtäker. [mad] Tjejens liv är ju förstört för resten av hennes liv. [sad] ... [mad]

Så jag vidhåller fortfarande - provotid på låt säga 10 år - perfekt levena - INGEN brottslighet. Accepterar de inte dessa krav så får de åka till något annat land. Eller åka tillbaka till sitt hemland.

Kolla gärna upp tråden med länken ovan. Jag tänkte lägga upp ett grovt invandrarrelaterat brott mer eller mindre varje dag.

Ett krav ska också vara att alla invandrare konverterar till kristendomen. Vad de sedan tillbedjer hemma i sina egna lägenheter lägger jag inga värderingar i. Men inga muslimska kyrkor i Sverige o inga minareter. Dom hör liksom inte hemma i Sverige. Anledningen är bland de hot som muslimerna har utfäst mot kristna o judar o för att inga sådana dåd även ska inträffa i Sverige så är det bättre att sätta NOLL TOLERANS.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

TheSpookyMan:

ge dom ett år att lära sig svenska perfekt

Praktiskt taget omöjligt, men visst. Svenska är inte ett så enkelt språk som du verkar tro. Det kanske funkar för barn att lära sig svenska så snabbt, men oerhört få vuxna har det språköra som krävs för att lära sig ett nytt språk så snabbt. Tänk själv, liksom - hur snabbt skulle du lära dig kurdiska, mandarin, arabiska, thailändska, swahili? Visst bör man kunna kommunicera bra, och efter några år kunna svenska ganska bra, men att säga att de ska lära sig perfekt svenska på ett år är ett orimligt krav som i praktiken aldrig kommer att fungera.

TheSpookyMan:

De som kommer hit måste förstå att vi ställer krav på dom att de ska följa svenska lagar.

Det är klart, men jag vet inte om du hört talas om de mänskliga rättigheterna? Alla äro lika inför lagen och äro utan åtskillnad berättigade till lika skydd från lagens sida. - Artikel 7

TheSpookyMan:

alla invandrare konverterar till kristendomen.

Envar har rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion eller tro och att ensam eller i gemenskap med andra offentligt eller enskilt utöva sin religion eller tro genom undervisning, andaktsövningar, gudstjänst och iakttagande av religiösa sedvänjor. - Artikel 18
1. Envar har rätt till frihet i fråga om fredliga möten och sammanslutningar.
2. Ingen må tvingas att tillhöra en sammanslutning.
- Artikel 20

Jag kan fortsätta här... Du tycker alltså att man som asylsökande inte har rätt till grundläggande mänskliga rättigheter? Att en asylsökande MÅSTE, under alla omständigheter, acceptera att få dessa rättigheter inskränkta, som ett krav för att få bli svenskar? Att det är inkluderat i "svenskheten", as it were, att förtrycka och medvetet ignorera de internationella lagar och standarder som ALLA demokratiska länder antagit - som det praktiskt taget är ett KRAV att man ska acceptera, stödja och skydda för att kunna kallas för en modern demokrati?

Att frånta de asylsökande deras grundläggande mänskliga rättigheter är att inte se dem som likvärdiga människor. Jag tror du behöver antingen a) sätta dig i skolbänken igen och lära dig lite om demokrati, mänskliga rättigheter och det globaliserade samhället eller b) get off the internet och sluta trolla. Jag vill verkligen inte tro att det i Sverige år 2010 finns folk som aktivt pushar för inskränkningar av de mänskliga rättigheterna och ser det som något positivt, ett krav, för att få vara svensk.

TheSpookyMan:

hot som muslimerna har utfäst mot kristna o judar

Nu handlar det igen om ett fåtal extremister som du dömer hela världens muslimer efter. Jag undrar, hur känns det att vara så dömande, att inte behöva tänka längre än medias löpsedlar? Det är som om jag skulle säga att alla kristna vill döda abortläkare, eftersom det FINNS kristna som gör det. Klart att det FINNS muslimska idioter - det finns idioter av alla möjliga slag.
Normala människor hamnar inte i tidningarna - klart att du aldrig hör talas om den vanliga muslimska killen som jobbar på, försörjer sin familj och bara lever ett normalt liv; sånt säljer inte.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

_pineapple_:

Refererar till ditt långa inlägg ovan o här kommer svaret [smile]

Du gör ett mycket mycket stort... EXTREMT STORT MISSTAG... i hela den här debatten om invandrare i allmänhet o muslimer i synnerhet o vet du vad det är?

Jo, DU försöker anpassa Sverige o svenskarna till invandrarna o muslimerna ISTÄLLET för att det är invandrarna o muslimerna som MÅSTE anpassa sig till Sverige o svenskarna!!!!!!

Det är det största misstaget du gör i den här debatten. Att Sverige står med vidöppna famnen o låter invandrare o muslimer mer eller mindre fritt invandra är något som de ska visa tacksamhet o ödmjukhet inför. Vi har ingen skyldighet att ta emot massa muslimer. Vi skulle kunna köra samma tuffa invandrarpolitik som ex Finland gör... även det ett EU land. Eller de Baltiska länderna med för den delen. Då tänker jag naturligtvis Estland, Lettland o Litauen. Alla tre EU länder med betydligt tuffare krav för ex en invandrare i allmänhet o en muslim i synnerhet att få uppehållstillstånd o asyl i. Att Sverige har så generös invandring... läs slapp enl mitt tycke... invandrarpolitik är det som svenskarna mer o mer vänder sig emot.

Som sagt... det är INTE Sverige o svenskarna som ska anpassa sig till invandrarna o muslimerna utan det ÄR ENBART invandrarna o muslimerna som ska anpassa sig till Sverige o svenskarna. Då som först lär vi få ett system som gemena man troligen kan acceptera ute i stugorna i Sverige.

Det uppbyggda hatet som bevisligen ligger o gror ute hos svenskarna beror just på det motsatta... att det är svenskarna som ska anpassa sig.

Vill sedan inte invandrarna... i första hand muslimerna följa detta så är det ju bara att välja ett annat land på vår planet.

Vad beträffar "mänskliga rättigheter" o religion. En sak är att var o en ska få utöva sin egen religion. En annan sak är att kräva att Sveriges skattemedel dvs MINA skatter ska gå till muslimernas byggande av kyrkor o minareter. Vill inte svenskarna ha en muslimsk kyrka eller en minaret som närmaste granne så är det bara för muslimerna att bygga den på ett annat ställe där svenskarna är till fullo nöjda med placeringen.

Muslimer i sig är ett hot mot både mot Sverige o Europa. Vilket följande kan ge bevis för. Nonsens??????

Här är lite fakta från Dr. Peter Hammond.
Dr. Peter Hammond
http://www.FrontPageMagazine.com

Svensk tolkning av vad han skriver:

Så länge andelen av befolkningen är omkring 1 % muslimer betraktas de som en fredsälskande minoritet som inte hotar någon. De kan till och med skildras som dygdemönster i tidningar och på film och få beröm för sitt färgstarka framträdande. I stort sätt rättar de sig – utåt – efter landets lagar.
Exempel:
Kanada 1.9%,
Kina 1%-2%,
Finland 1.8%

Vid runt 2 % – 3 % börjar de differentiera sig från andra etniska minoriteter och bildar missnöjda grupper samt rekryterar från fängelser och bildar gatugäng. De är nu kroniskt förolämpade över nästan allting och begär särskild hänsyn. Offerrollen tränas och odlas intensivt.
Exempel:
Danmark 2%,
Tyskland 3.7%,
Storbritannien 2.7%,
Spanien, 4%
Thailand 4.6%

Från 5 % utövar de relativt mer inflytande än deras antal berättigar dem till. De pressar på för att införa halal-mat, halal-hyllor i snabbköpen, halal-simhallar, särskilda bönerum etc. och uttalar hot för att bli åtlydda. Bil- och skolbränder börjar så smått, hedersmord är vanligt, och de infiltrerar vänsterpartier – vilka i sin tur ser sin fördel i att importera ännu fler muslimer. Ökningen av antalet muslimer är nu inte längre linjär utan exponentiell. Det samma gäller våldsbrottsligheten. Här en mycket kritisk punkt!
Exempel:
Frankrike 8%,
Filippinerna, 5%
Sverige 8,7
Schweiz 4.3%,
Nederländerna 5.5%,
Trinidad & Tobago 5.8%

Vid 10 % kräver de att regeringen ger dem möjlighet att leva efter sharialagarna. Brottsligheten – speciellt mord, rån och våldtäkt – är exploderande, bil- och skolbränder ökar dramatiskt och varje protest mot detta leder till mer hot och huliganism. Egentliga terror-aktioner inträffar allt oftare, och de lyckas införa full censur av medierna. De har nu – genom vänsterpartier – betydande inflytande på samhället och all kritik av utvecklingen straffas hårt.
Exempel:
Guyana 10%,
Indien 13.4%,
Israel 16%,
Kenya 10%,
Ryssland 10-15%

Efter ca 20 % utbryter spontana utbrott av gatubråk, de bildar väpnade grupper och dödar urskillningslöst. Bränder i kyrkor och synagogor ökar och lokala massakrer börjar. Politiska mord av motståndare är vanligt och anses legitima. Kvinnor är nu permanent insvepta i tyg och utan rättigheter.
Exempel:
Etiopien 32,8%

Vid 40 % kan väntas omfattande massakrer, ständiga terrorattacker och militär krigföring.
Exempel:
Bosnien 40%,
Tchad 53.1%,
Libanon 59.7%

Från 60 % kan man räkna med obehindrad förföljelse av icke-troende och andra religioner, sporadisk etnisk rensning (folkmord), och sharialagar används som vapen mot de otrogna. Det införs Jizzya, den skatt som utkrävs av icke-muslimer.
Exempel:
Albanien 70%,
Malaysia 60.4%,
Qatar 77.5%,
Sudan 70%

Vid 80 % tar staten över etnisk rensning och folkmord. Sharialagar är nu införda i nästan alla frågor och alla icke-muslimer är antingen utrotade, fördrivna eller helt underkastade islamiskt godtycke. Korruptionen finns överallt, fattigdomen är universell, allt förfaller och hungersnöd avvärjs bara på grund av biståndshjälp från icke-muslimska länder.
Exempel:
Bangladesh 83%,
Egypten 90%,
Gaza 98.7%,
Indonesien 86.1%,
Iran 98%,
Irak 97%,
Jordanien 92%,
Marocko 98.7%,
Pakistan 97%,
Palestina 99%,
Syrien 90%,
Tadjikistan 90%,
Turkiet 99.8%,
United Arab Emirates 96%

Vid 100 % härskar ”Dar-al-Islam” – det islamiska ”Fredens Hus”. Det är tänkt att fred ska råda eftersom alla är muslimer. Sedan börjar muslimerna att döda varandra.
Exempel:
Afghanistan 100%,
Saudiarabien 100%,
Somalia 100%,
Jemen 99.9%

KÄLLA: http://politisktin​​korrekt.wordpress.com/posta-allt-om-islam/

Vad beträffar att jag ställer krav på att invandrarna o muslimerna ska lära sig perfekt svenska beror väl mest på att det är TOTALT OHÅLLBART att muslimer som bott här i Sverige i över 10 år inte klarar av det svenska språket utan behöver tolk vid ex läkarbesök eller kontakt med den offentliga sektorn o likaså vid arbetsplatsintervjuer. Dom har ju bevisligen inget i Sverige att göra utan gör bäst i att återvända till det land de kommer ifrån.

Likaså vad beträffar brottslighet. Att vi har inhemsk brottslighet dvs brott som begås av svenskar behöver du inte upplysa mig om. Frågan är bara vad vi ska göra med "våra" värsta grövsta svenska brottslingar? Dödsstraff? Nej, jag är tveksam till dödsstraff som "straff". Det är enl mig för milt. Livstids straffarbete utan permission!? Mycket mycket bättre.
Men invandrare o muslimer som begår brott i Sverige då? Ska man inte ställa högre krav på en muslim som kommer till Sverige som vi "föder" med mat o husrum? Jo, självklart ska vi ställa mycket mycket högre krav på honom. H*n måste kunna visa att h*n kan leva upp till våra svenska förväntningar o bli en hederlig präktig svensk. Kan h*n inte det så är det bara raka vägen ut ur vårt land på enkel biljett o må vi aldrig se muslimjäveln igen. Alt är livstids straffarbete på svenskt fängelse men jag misstänker att inte majoriteten av svenskarna vill att deras surt förvärvade skattekronor ska gå till att föda kriminella muslimer.

Så för att sammanfatta detta långa inlägg...

* Skär ned antalet beviljade asylsökande till några hundra per år dvs att det bara blir några hundra per år som får komma in i landet.

* Krav på att alla kan göra sig förstådda perfekt på svenska språket så att de kan själva besöka sjukhus o söka jobb utan att behöva tolkar.

* Inga muslimska kyrkor eller minareter på skattebetalarnas bekostnad. Vad däremot muslimerna själva tillbedjer i sina lägenheter lägger jag inga värderingar i.

* NOLL tolerans vad beträffar brottslighet under en prövotid.

* Inga borka eller hucklen på muslimska kvinnor i Sverige!

Några länkar du kan kolla in o studera!

​​Finland: Mångkultur ej bra anser ordf. för Samlingspartiets ungdomsförbund

Nio invandrare, nio fuskade….

I​​nvandringen kostar oanade summor - Gigantisk statsskuld hotar Sverige

​​Ensamkommande somalieyngling gick bärsärk på boende

ALLT OM ISLAM - LÄS O BEGRUNDA FÖR ALLA MUSLIMÄLSKARE!!!!!!

btw, det blev ett långt inlägg... skrivet i MS Word... hoppas allt är rättstavat o alla länkar funkar annars skyller jag på vår allas vår älskade Mr Gates. [smile] ... [bigsmile] ... [bigcheers] ... [love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

TheSpookyMan:

det är INTE Sverige o svenskarna som ska anpassa sig till invandrarna o muslimerna utan det ÄR ENBART invandrarna o muslimerna som ska anpassa sig till Sverige o svenskarna.

Det är en two-way street. Klart att invandrare ska anpassa sig till det svenska samhället, jag har aldrig menat något annat, men man kan inte kräva att invandrare ska lämna hela sin kultur bakom sig heller. Det är ju inte som om du skulle behöva sluta fira midsommar om du flyttade till Spanien, hur är det någon skillnad? Man ska anpassa sig, till stor del, till det nya landet, men det du talar om är för extremt. Hela kristendomen, t.ex., är ju ett resultat av att folk kom till Sverige och tog med sig sin religion, och du verkar inte ha något emot den? Kanelbullar, köttbullar, kåldolmar, potatis, saffran - allt är "utländskt", men väldigt Svenskt. Potatisen speciellt, men den sågs som någon form av "djävulens rot" när den först introducerades, eftersom den inte stod omnämnd i Bibeln, men den var ju inte så farlig.

TheSpookyMan:

En annan sak är att kräva att Sveriges skattemedel dvs MINA skatter ska gå till muslimernas byggande av kyrkor o minareter.

Personer med svenskt medborgarskap - lagligen "svenskar" - betalar också skatt, även om de är muslimer. DERAS skattepengar går till att underhålla svenska kyrkor, men inte fan klagar folk över det. Om en andel av den svenska, skattebetalande befolkningen är muslimer, varför ska då inte en andel av de svenska skattepengarna gå till att stödja dem?

TheSpookyMan:

Inga borka eller hucklen på muslimska kvinnor i Sverige!

Är väl upp till var och en? Jag håller med om att heltäckande plagg, sånt som täcker ansiktet, är oerhört opraktiskt och skulle förstå om de förbjöds vid tillfällen/platser där man behöver kunna styrka sin identitet - typ regeringsbyggnader, vid universitetstentor etc - men vad folk klär sig i har ingen något med att göra så länge det inte är något som uppmuntrar till våld/olagligheter (typ hakkors).

Beträffande Peter Hammond så är han en kristen värvare, mer eller minde - en missionär vars huvudsyfte är att framställa kristendomen som allas räddare och värva så många som möjligt till den religionen. Han har alltså ett väldigt stort egenintresse av att framställa islam i synnerhet och muslimer i allmänhet som "the bad guys" och som något underställt de kristna och kristendomen, och jag vene fan om jag tar hans ord för sanning, någonsin, alls. (Allmän fråga, vad har han doktorerat i?)

TheSpookyMan:

som vi "föder" med mat o husrum

Och än en gång skriver du som om alla muslimer/invandrare inte gör mer än sitter i sina lägenheter hela dagarna och väntar på att bidraget ska komma - en osanning som alltför ofta presenteras som fakta när man talar om invandrare. Jag känner INGEN invandrare som tar bidrag efter de första åren i Sverige, INGEN som sitter hemma och väntar på att "få" ett jobb, och INGEN som ser socialbidraget som ett alternativ till en inkomst. Att du har fått för dig att det är normen visar mer på din okunskap än något annat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

_pineapple_:

Refererar ytterligare en gång till ditt långa inlägg ovan o här kommer svaret [smile]

Det är en stor skillnad mellan rika svenskar som flyttar till Spanien mot muslimer som kommer som invandrare... eller flyktingar som de ofta felaktigt kallas för (enbart mindre än 10% har godkända flyktingstatus)... till Sverige. Skillnaden är två... svenskarna kommer med välfyllda plånböcker o välstinna bank- o aktieportföljer till Spanien. En svensk som kommer till Spanien ligger inte det spanska samhället till lags. Varken i form socialbidrag, barnbidrag, sjukbidrag eller andra bidrag som de muslimer som kommer till Sverige gör. Rent religiöst utgör dessutom inte de kristna svenskarna något hot mot de katolska spanjorerna. Så att jämföra svenskar som flyttar till Spanien som gottar sig i "kanelbullar, köttbullar, kåldolmar o midsommarstång" går inte. Dessutom har spanjorerna lärt sig att de kan tjäna pengar på de patriotiska svenskarna genom att själva producera de varor som svenskarna vill ha o dessutom tjäna pengar på svenskarna. Vilket de självklart får göra för mig! [bigsmile]

Visst, det finns tusentals med muslimer som jobbar o betalar skatt i Sverige men att dessa pengar ska gå till att bygga muslimska kyrkor o minareter är fel! Vill muslimerna tillbedja Allah så får de göra det i sina egna lägenheter. Men definitivt INTE i offentliga kyrkor o ännu mindre i offentliga kyrkor betalda genom skattemedel. Sverige är ett kristet land där kristendomen ska råda.

En av orsakerna till min min negativa uppfattning om muslimer är väl just vad Dr. Peter Hammond har skrivit. Ärligt talat vet jag inte speciellt mycket om honom mer än att...

Peter was born in Cape Town (in 1960) and brought up in Bulawayo (in what was then war torn Rhodesia - now Zimbabwe). He was converted to Christ in 1977, worked in Scripture Union and Hospital Christian Fellowship, served in the South African Defence Force and studied at Baptist Theological College, Cape Town. He also earned a Doctorate in Missiology and has an honourary Doctorate of Divinity. Peter is married to Lenora (whose missionary parents Rev. Bill and Harriett Bathman, have pioneered missionary work into Eastern Europe for over 55 years). Peter and Lenora have been blessed with four children: Andrea, Daniela, Christopher and Calvin, whom they homeschool.

KÄLLA: http://frontline.org.za/about_direct​or.htm

Ärligt talat vet jag inte varför det är sådant extremt stort hat just mot muslimer. Jag är ingen stor religionsforskare... ärligt kan jag knappt någonting om religion... har helt enkelt inget intresse. Jag är född kristen. Döpt o konfirmerad i kyrkan. Går för övrigt bara i kyrkan på bröllop, begravning o luciakröning. Däremot tror jag på GUD. Men det har inget med religion att göra! Men som sagt... ingen rök utan eld! Någon måste anledningen vara till det massiva hat just mot muslimer. Att det är ett krig mellan judar o muslimer kan ju styrkas av alla videofilmer där muslimer tågar gatorna fram o vrålar... Leve Hitler... Tänd Ugnarna... Bränn Judarna...
Men som sagt, något säger mig att muslimer är en tickande atombomb! [sad] Varför skulle annars YouTube översvämmas av muslimfientliga videofilmer? Vem har någonting att tjäna på det?

Vad beträffar borka o huckle på muslimkvinnor. Jag är även skeptisk till (svenska kristna) nunnor som lever i svenska kloster som man ibland ser ute på gator o torg.

Som jag skrev i inledningen till den här tråden. Jag ÄR INTE Sverigedemokrat. Men just nu lutar det mot att jag kommer att rösta på Sverigedemokraterna till hösten. Inte för att det är det bästa partiet... utan för att det är det minst sämsta. Dessutom det ENDA parti som öppet vågar stå för att invandringsfrågan är ett oerhört stort problem som gjort att Sverige rasat från plats # 3 i BNP toppen till plats # 15. [sad] ... [sad] ... [sad]


   
SvaraCitera

åh det är därför jag hänger på UM för att slippa sånna härna stolpskott, annars kunde jag lika gärna hänga på flashback. När fan ska ni inse att vi bor på samma jordklot egentligen? Sluta vara så jävla dumma i huvudet och sluta att bara tänk på er själva för det är precis så ni är. *SPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYR*[tired][n]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nirvana:

*SPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYR*[tired][n]

nej vi har typ bara 3 st här som brukar sprida propaganda då och då


   
SvaraCitera

Kakaoxo:

nej vi har typ bara 3 st här som brukar sprida propaganda då och då

Okej det låter bra, men fortfarande tre för många!


   
SvaraCitera

TheSpookyMan, ett tips är att vara kritisk mot det du läser. Även böcker och andra texter skrivna med avancerade ord och med påfallande ordentlig struktur som bara utstrålar "det här är sanningen" - kan vara helt falska.

Dessutom kan du prova att läsa böcker med andra åsikter invandring och islam. Du bildar din uppfattning om muslimer enbart efter vad Peter Hammond har att säga. Tänk om han har fel?

Forska lite själv och se om första meningen stämmer i den där boken...
- Är det här verkligen sant med att fram till 70-talet så hade alla i Sverige gemensam bakgrund? Är det rimligt?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

TheSpookyMan:

BOKTIPS

Sveriges tragedi - sanningen om massinvandringen till Sverige

Venfort:

Du är inte bara nån jävla islamofob, du är ju för fan rasist.

TheSpookyMan:

Är man rasist om man är kritisk till massinvandring?

Nej, men trådstarten luktar rasse. [no-no]


   
SvaraCitera
time
 time

TheSpookyMan:

Är man rasist om man är kritisk till massinvandring?

Nej, man är inte rasist om man är kritisk till massinvandring. Men däremot tycker jag att det är ganska blåögt att svälja all propaganda om islam och dess nackdelar. Folk har slutat titta på hur otroligt mycket vårt samhälle behöver invandrarna, och det är det som är synd.

Om bara hälften av alla Sverigedemokrater någon gång kunde propagera lite till fördel för majoriteten av invandrare som sköter sig bra och är lyckliga över att slippa krig, förföljelse och tortyr så skulle jag ha betydligt lättare att föra diskussioner med dem. Det är lite jobbigt att ens försöka diskutera med någon som inte har humana åsikter.


   
SvaraCitera