Aviseringar
Rensa alla

Taskigt läge?


Ta upp saken, berätta hur läget är. Gör detta lugnt och sansat. Bygg sedan domen på vederbörandes reaktion.


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

Vadådå?

Men tänk, färska jordgubbar mitt i vintern=lång transport från annat land=dåligt för miljön!


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

loom:

Men tänk, färska jordgubbar mitt i vintern=lång transport från annat land=dåligt för miljön!

Jaha, du menade så, givetvis. Jag tänkte om det var nån ny vinterkräksjukeskandal med jordgubbar [blush]


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

nån ny vinterkräksjukeskandal med jordgubbar

Haha nej! Förlåt om jag skrämde dig [cute]


   
SvaraCitera

Bra med folk som faktiskt vågar säga vissa saker rakt ut. Det är lite för mycket "knyta näven i fickan och gå vidare"-mentalitet i det här landet. Förvisso hade jag inte agerat så själv, utan hade hållit käften om saken. Förstår helt klart att någon kan vara orolig över sin bästa väns situation, och att gå så långt som att reda ut den. Men ert förhållande är just ert. Och om det är någon han borde snacka med så borde det vara din pojkvän.

timeisrunningout:

Jag hade bra svar och argument i huvudet när han pratat klart men när jag öppnade munnen var det enda som kom ut ett stortjutande "UHUHUHU".

Tror dom flesta känner igen sig i det här faktiskt. ändock hör man inte så mycket prat om saken. Det beror lite på hur förberedd man är. I en hetsig diskussion unga människor emellan så förväntas man vara väldigt rapp i käften också, för annars förlorar man "den". Så är man helt oförberedd så kan man bli helt överrumplad utav frågorna som ställs och när man inte har ett rakt snabbt svar kan det te sig på olika sätt, i detta fallet i ett "uhuhuhuhu".


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

Sming:

Det är lite för mycket "knyta näven i fickan och gå vidare"-mentalitet i det här landet.

Ah, men sån mentalitet finns ej bland unga finska män, eller åtminstone mycket mindre utbrett än hos svenska tonårspojkar. Tycker jag personligen. Kan ha fel.

Sming:

Och om det är någon han borde snacka med så borde det vara din pojkvän.

Han skällde ut min pojkvän också. Men han var tyvärr lite för berusad för att kunna hantera konflikten och uppfattade typ en bråkdel av vad kompisen sa. Jag däremot hörde precis allting och då var det prat om att min pojkvän bör låta sina testiklar växa till sig lite, för "kompisen har minsann varit singel i fem år och det är gött", och "vadå älskar henne, det sa du om din förra tjej också, se hur det gick".

Kan ju tilläggas att min pojkvän inte anser att jag behandlat honom dåligt utan att vi lever enligt regler som funkar för oss. Däremot har vi kompisar som inte accepterar oss som par, av någon anledning.


   
SvaraCitera

timeisrunningout:

[Text]

Jag tycker att du skall prata med honom. Känner du att någonting i relationen med din sambo kan komma att förändras därför tycker jag inte att du skall låta det stoppa dig. Killen har varit otrevlig och betett sig klandervärt och att han var full när han sade det spelar ingen roll. Du torde inte ha något att förlora.


   
SvaraCitera