Aviseringar
Rensa alla

The Wolf Man nyinspelningen på bio redan i November!


Ämnesstartare

Jag hade tråkigt så bestämde mig för att skapa en tråd om detta.

För er som inte vet det så kommer det komma en remake av George Waggners kultklassiker från 1941 där Lon Chaney, Jr. hade huvudrollen som Larry Talbot som vid fullmånde förvandlas till en varulv. En av mina favoritskådespelare, Claude Rains, spelade då Larrys pappa, John.

I november 2009 så släpps en nyinspelning på bio med Benicio del Toro i huvudrollen och Anthony Hopkins som pappan John. Medan det gjorts många filmer som inspirerats av och lånat från 1941 filmen så har det aldrig gjorts en nyinspelning med samma karaktärer och samma story. Det här är då den första fast vad jag hört så kommer det vara lite nya intressanta approacher till storyn.

Vad är era förhoppningar hittills? Jag själv tror det kan bli riktigt bra, eller åtminstone väldigt intressant men försöker att inte sätta ribban för högt eftersom jag förr alltid blivit besviken när jag sett resultatet.


   
Citera

Jag vet inte jag. Regissören har mest bara skitfilmer i sin meritlista. Men rollbesättningen är ju rätt bra så det finns hopp alltid. [smile]


   
SvaraCitera

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera