Aviseringar
Rensa alla

Tidig mens


Ämnesstartare

Hej! Är så att jag har fått min mens 3 dagar för tidigt. Befinner mig på sista delen av kartan där sockerpillerna är. Började med första sockerpillret idag och fick samtidigt mensen idag (lördag). Får den alltid på måndagar annars. Har dagarna innan haft lite brunfärgade flytningar. Jag har absolut inte missat ett enda piller. Tog dock ett mycket senare än vanligt, men långt inom 12 timmar efter att jag skulle tagit.

Någon som har någon aning om vad det kan vara? Jag är livrädd!


   
Citera

livrädd behöver du antagligen inte vara
men om man får blödningar i underlivet som man inte riktigt vet vad det är ska man uppsöka gynekolog för undersökning


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nej men jag vill inte vara gravid. Och jag fattar inte hur det skulle gått till isåfall. Har inte missat ett enda piller.


   
SvaraCitera

unintelligible:

Någon som har någon aning om vad det kan vara? Jag är livrädd!

Med kombinerade p-piller ska mensen inte komma förrän man börjar med sockerpillerna, i regel. Har du nyligen börjat med dina p-piller så kan det vara mer oregelbundet. Men troligtvis är det inget farligt. Om du är orolig så kan du ju gå till Ungdomsmottagningen och prata med en barnmorska. Sen mens är ett större problem än för tidigt mens.


   
SvaraCitera

unintelligible:

nej men jag vill inte vara gravid

Om du var gravid så skulle du förmodligen inte få mensen tidigt utan för sent. Ring UM och fråga hur du ska göra!


   
SvaraCitera

Det är vanligt med oregelbunden mens +

SheDevil:

Sen mens är ett större problem än för tidigt mens.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jo jag ska för säkerhetsskull prata med en barnmorska. Grejen är den att jag tror att blödningen slutat just nu. Men jag är inte säker. Har aldrig haft någon blödning såhär innan mensen och har haft p-piller länge (2 år) och regelbunden mens. Är lite rädd, jag vill inte tro att det är något med graviditet men det är klart jag bara tänker på det. Men det bör heller inte vara det, eftersom jag tagit alla piller som jag sa tidigare.

Tack för hjälpen!
🙂


   
SvaraCitera

eeew[shake]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ursäkta?


   
SvaraCitera

Askan i elden NY:

eeew[shake]

eh? om du ska vara man ska du få se då tjejen skiter ner sig då hon föder osv o massa andra mysiga saker [rolleyes] hur låter det då?


   
SvaraCitera