Aviseringar
Rensa alla

Tino Sanandaji kritiserar svenskar som kollektiv


Nachac:

Inget av dem är ju relevant.

ju relevant på dig sj


   
SvaraCitera

Gamlefarbror Pastill: ju relevant på dig sj

Va.


   
SvaraCitera

Petros Synthea: De flyttar snabbt ut från förorten, tar ut sina barn från mångkulturella skolor, väljer bort invandrare som söker jobb och umgås inte privat med utomeuropeiska invandrare.

De flyttar från förorterna eftersom de är otrygga. Inte nödvändigtvis för att de vill slippa mörkhyade grannar. Samma sak när det kommer till skolor. Och vad är ens en mångkulturell skola? Sen att folk gärna tenderar att umgås med folk som de kan relatera till är bara en mänsklig egenskap, inget som dock behöver vara ett integrationsproblem. Ingen har sagt att alla måste bli bästa vänner och älska varandra. Det hade aldrig hänt ens i SD:s perfekta homogena drömsamhälle. Det kommer alltid att finnas motsättningar i ett samhälle. Varför är det ens önskvärt med homogenitet?


   
SvaraCitera

Håller med delvis. De som brukar vara mest ivriga att förespråka massinvandring (7-klöverpolitiker, journalister, myndighetschefer, kändisar etc) är också de som brukar vara de första att köpa sig bort från mångkulturen och bosätta sig i vita enklaver. Hyckleri på hög nivå.


   
SvaraCitera

Weeaboo: Den enkla sanningen, som även om den är uppenbart ställd har ett högre syfte svaras med - Den följer med annan politik man gillar. Svenskar har under lång tid förvägrats möjligheterna att säga vad man tycker kring invandringen. Även om det funnits en utbredd folkvilja har politikerna gjort upp mellan sig om att driva sin egna agenda på området och för "goda viljors skull" hållt denna frågan utanför den politiska arenan. Det mediala etablissemanget har gjort ett lika utmärkt jobb dem att styra befolkningen i en likasinnade men trots allt självständiga, riktning. De agerar som ett modernt propagandaverktyg och är kanske det största demokratihindret vi som existerar för stunden.

Utmärkt beskrivet! De som pratar sig varmast om invandring är de som inte bor i invandrartäta områden, hycklare är vad de är.


   
SvaraCitera

Han har helt rätt.

Varför tror ni Fredrik Reinfeldt bor i Täby?
Jonas Sjöstedt på Östermalm?
Mona Sahlin i Nacka?


   
SvaraCitera

Razor: Utmärkt beskrivet! De som pratar sig varmast om invandring är de som inte bor i invandrartäta områden, hycklare är vad de är.

SD får flest röster på landet, bland bönder i stort sett. Finns det många invandrare på landet?


   
SvaraCitera

valkyr: SD får flest röster på landet, bland bönder i stort sett. Finns det många invandrare på landet?

Sheriffen:
Varför tror ni Fredrik Reinfeldt bor i Täby?
Jonas Sjöstedt på Östermalm?
Mona Sahlin i Nacka?


   
SvaraCitera

valkyr: SD får flest röster på landet, bland bönder i stort sett. Finns det många invandrare på landet?

Jag har inte nämnt SD någonstans.


   
SvaraCitera

Jag hycklar inte, jag säger att man ska lyssna på de som faktiskt bor på ställen där detta är en issue, inte opålitiker som har huvudet i molnen och fötterna på södermalm.


   
SvaraCitera