Marinerad kyckling med ugnsrostade rotsaker och currysås är jättegott, gjorde det i förrgår.
Ba att hacka upp två kycklingfiléer, lägga dem i en bunke med två dl olivolja, 1 dl soja, torkad rosmarin, lite flytande honung, lite salt och cayennepeppar: låt marinaden stå i kylskåpet i ca 30 minuter
Tärna 250g rotselleri, 3 stora morötter, 1 bakpotatis och klyfta en rödlök, lägg i en ugnsform, spritsa lite olivolja och salt över, in i ugnen på 250 grader i 25-30 minuter
Ta två matskedar smör/margarin och smält det i en kastrull, häll två teskedar currypulver på, fräs ihop, tillsätt en kycklingbuljongtärning eller en matsked kycklingfond i, häll i 2 dl mjölk och 1,5 dl matgrädde, låt småkoka ett tag. Om du vill ha såsen tjockare är det bara att tillsätta lite maizena.
Stek kycklingen. Servera med sås och rotisar. Namnam.
Exodus:
'r det inte lite väl mycketlåter gott dock
Jo iofs tänkte på marinaden jag gör när jag har mer kyckling. Ta bort hälften!
BLODKORV MED LINGONSYLT 4LIFE!!!
Exodus: sånt kan man inte äta
Är du en sådär kräsen typ som bara sitter och petar i maten och sen köper en chipspåse?
My dreams are her:
Är du en sådär kräsen typ som bara sitter och petar i maten och sen köper en chipspåse?
nej
Lasagne
time:
Marinerad kyckling med ugnsrostade rotsaker och currysås är jättegott, gjorde det i förrgår.Ba att hacka upp två kycklingfiléer, lägga dem i en bunke med två dl olivolja, 1 dl soja, torkad rosmarin, lite flytande honung, lite salt och cayennepeppar: låt marinaden stå i kylskåpet i ca 30 minuter
Tärna 250g rotselleri, 3 stora morötter, 1 bakpotatis och klyfta en rödlök, lägg i en ugnsform, spritsa lite olivolja och salt över, in i ugnen på 250 grader i 25-30 minuter
Ta två matskedar smör/margarin och smält det i en kastrull, häll två teskedar currypulver på, fräs ihop, tillsätt en kycklingbuljongtärning eller en matsked kycklingfond i, häll i 2 dl mjölk och 1,5 dl matgrädde, låt småkoka ett tag. Om du vill ha såsen tjockare är det bara att tillsätta lite maizena.
Stek kycklingen. Servera med sås och rotisar. Namnam.
Ska man steka kycklingen efter den är marinerad?
tranor
gröt på fiberhavregryn...
havremjölk..
4 kokta ägg..
sylt..
gör såhär:
Häll havre i en tallrik..
häll i vatten.. typ så det täcker..
rör om med fingret..
stoppa in i mikron..
högsta effekten typ 5min..
hämta en kastrull.. häll i vatten.. lägg i fyra ägg..
sätt på plattan...
ta fram en stor sked..
en teskedd..
salt/herbamare
två ark husålsspapper..
sätt dig vid bordet..
*pling*
Ta ut gröten..
häll i havremjölken.. lägg på sylt..
ät den långsamt.. för det är varmt..
*pip pipip ipip ip *
äggen är klara..
ät upp resten...
nu är du mätt i 1h
pappret är alltså till för äggen.. så det blir lätt att städa bort skiten sen.
Billys pizza.