Pannkaka.
time:
Marinerad kyckling med ugnsrostade rotsaker och currysås är jättegott, gjorde det i förrgår.Ba att hacka upp två kycklingfiléer, lägga dem i en bunke med två dl olivolja, 1 dl soja, torkad rosmarin, lite flytande honung, lite salt och cayennepeppar: låt marinaden stå i kylskåpet i ca 30 minuter
Tärna 250g rotselleri, 3 stora morötter, 1 bakpotatis och klyfta en rödlök, lägg i en ugnsform, spritsa lite olivolja och salt över, in i ugnen på 250 grader i 25-30 minuter
Ta två matskedar smör/margarin och smält det i en kastrull, häll två teskedar currypulver på, fräs ihop, tillsätt en kycklingbuljongtärning eller en matsked kycklingfond i, häll i 2 dl mjölk och 1,5 dl matgrädde, låt småkoka ett tag. Om du vill ha såsen tjockare är det bara att tillsätta lite maizena.
Stek kycklingen. Servera med sås och rotisar. Namnam.
Ska man steka kycklingen efter den är marinerad
time:
Haha ja det är klart, annars är den rå.
ok före eller efter marinering'?
lillalex:
Ska man steka kycklingen efter den är marinerad
ok före eller efter marinering'?
efter
lillalex:
Ska man steka kycklingen efter den är marinerad
ok före eller efter marinering'?
Du kan inte marinera kött efter att det är tillagat, så du steker den efter marineringen, precis som i receptet jag skrev! Den ska ligga i marinaden i minst en halvtimme också.
google.se
En rätt baserad på en fast grönsakssalsa & jak-filébitar...
Lasagne
Lasagnette
Latkes
Lax, inkokt med skarpsås
Leverbiff
Limpa
Lingonsylt
Linsgryta
Locro de papa
Lutfisk
Långkål
Löksoppa
Barkbröd
Saltsoppa