Aviseringar
Rensa alla

Tjäna pengar till häst


som cowboy om du tänker dig att du ska göra det till häst [shake]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Havstomat:

Är dina föräldrar hästkunniga? Tror ingen seriös människa skulle lämna ut sin häst på halvfoder till en 13-åring (förutsatt att det inte är en vän till familjen osv..) om du inte har kunniga föräldrar som stöttar dig..

Jo mamma är väldigt intresserad av hästar så 🙂


   
SvaraCitera

Åhh jag älskar hästar! [blush]


   
SvaraCitera

köp en katt istället


   
SvaraCitera

Du har inte ens råd med en hamster om du bara har 200kr, alla djur kostar och man kan aldrig förutse vad veterinär kan kosta. Min syrra fick en veterinärräkninng på 30.000kr förra månaden, då hade hon inte ens fått med sig hunden levande hem (dog efter operation) och jag har lagt väldigt många tusenlappar bara sen februari i år på medicin/undersökningar (går dock till specialklinik för exotiska djur) till mina möss + hamstern.

Det kostar att ha djur.

Grief:

köp en katt istället

Om man ska utfodra sin katt bra så kostar bara maten MINST 200kr i månaden, utöver det tillkommer försäkringar, kattsand, veterinärbesök, vaccinationer o.s.v.


   
SvaraCitera

Okej. Odla damm under din säng istället så har du en dammråtta att leka med när du vill, du kan säkert forma dammet till en häst också.


   
SvaraCitera

Att ha en häst innebär också mycket ansvar. Finns det ingen ridskola i närheten? Eller så kanske någon utav dina vänner kanske har en häst som du kan kan få hjälpa till att sköta om.


   
SvaraCitera