Aviseringar
Rensa alla

tjejer som är fjortisar


Fast det där är ju en fråga i mognad, det finns lika många omogna killar som tjejer, och mogna, gäller bara att leta rätt.


   
SvaraCitera

Usch, fattar inte hur man kan vilja se ut sådär 😛


   
SvaraCitera
Iwanna

Inte så jävla lätt för oss tjejer häller med killar som är så fördomsfulla som du!


   
SvaraCitera

nästan_oskuld:

Text

Du verkar trolla men in case you're serious.
Det är inget fel med att vara fjortis. Kanske förutom att det är världens ytligaste och vidrigaste så kallade "livsstil" som framställer alla killar som psuedobögar och alla tjejer som tuttflashande uppmärksamhetshoror. Jag finner det ganska konstigt att alla fortisar tror att de sitter på världens topp när alla andra ser ned på dem fruktansvärt mycket.

Om det är du på din avatar tycker jag genuint synd om dig. Tjejen där ser äcklig ut. I ordets sanna bemärkelse ser hon äcklig ut. Det fotot har tagits enbart i syftet att framhäva bröst. Konstigt att man ens skulle behöva posta en sån bild på sig själv då man praktiskt taget som fjortis kör upp sina pattar i truten på första bästa kille.

Som Whiggo säger är alla fjortisar extremt duktiga på att snacka skit bakom ryggen på varandra. Ena stunden kan de vara världens bästa falska polare och fortsätter diskussionen om hur mycket brunkräm man kan lägga på fejjan. Nästa stund kallar man den andra tjejen för slyna och hora eftersom denne la på ett kilo för mycket.

Och alla killar gillar inte fjortisar. Jag har uppfattningen om att det är tvärtom. Och tur är det! När jag snackar med yngre killar om detta blir jag väldigt glad över att ca 90% av svaren är i stil med; "Nä fyfan! Äckliga, ytliga jävla horor är vad de är!"

Tycker också det är tråkigt att folk som Kissie kan tjäna pengar på sådan idioti. Klart, det är bara idioter som dras till henne och idioter betalar mer eller mindre för vad som helst så länge det roar dem och säger till dem vad de ska göra.

Fjortisar är en mänsklig pest och borde utrotas från jordens yta, oavsett vilket namn de går under. Bara avlid, helst genom någon missbildande eller funktionshindrande sjukdom. Annan oerhört smärtsam död går också bra...

The bottomline here is: Jag hatar fjortisar. Snälla dö.


   
SvaraCitera

det är ju alla ytliga tjejer ni vill ha samtidigt[confused][confused][confused]


   
SvaraCitera

Tyrael:

visst finns det mer fjortistjejer än det finns killar?

[cry][cry]


   
SvaraCitera

Killar suger pung. Vi vill inte ha er.


   
SvaraCitera

nästan_oskuld:

asso vad är det för fel att vara fjortiz??

De utnyttjar osäkra killar för sitt bekräftelsebehov. De snackar skit om andra. De orsakar mobbning i skolan. Kan komma på en hel låda av saker men låter bli...[smile]


   
SvaraCitera

Nomnomnam:

eeeh, de flesta killar (som jag känner då) gillar fjortistjejer, och det gör att vi tjejer inte har några att välja mellan, såvida vi inte blir fjortisar

Det är för att fjortis tjejer är lättare att få. Dom flesta gillar ju inte fjortis tjejer [crazy]


   
SvaraCitera