Notifications
Clear all

[Tråd låst]


Topic starter

när man baking the kladdcake?

ÄNDRAT 2010-04-09 11:45


   
Quote
Topic starter

men ajg s aju ja för fan


   
ReplyQuote
Topic starter

gjorde du ok missade d :oo


   
ReplyQuote
Topic starter

JAA FAN VA GOTT

okej azum!!


   
ReplyQuote
blum
 blum

amen ta mer oboy än vad det står att man ska ha kakao, och mindre socker! oboy är ju typ hälften hälften


   
ReplyQuote
Topic starter

Lindblom:

amen ta mer oboy än vad det står att man ska ha kakao, och mindre socker! oboy är ju typ hälften hälften

aa bra tips ska tänka på det, tack tack!!


   
ReplyQuote
Topic starter

du får tänka på förhållandet mellan kakao och socker. tror personligen att kakaohalten i oboy är lägre än 50%, men det kan kollas upp. av dig, tänker jag mig.


   
ReplyQuote
Topic starter

Leijonsparf:

du får tänka på förhållandet mellan kakao och socker. tror personligen att kakaohalten i oboy är lägre än 50%, men det kan kollas upp. av dig, tänker jag mig.

tack för att du skrev samma som blommis [crazy]

[badgrin][blush]


   
ReplyQuote
Topic starter

Kukelikakan:

tack för att du skrev samma som blommis [crazy]

nej, den skrev fel.


   
ReplyQuote
blum
 blum

Leijonsparf:

nej, den skrev fel.

[rolleyes]


   
ReplyQuote
Topic starter

Lindblom:

[rolleyes]

inte en chans att det är 50% kakao i oboypulver.


   
ReplyQuote
Topic starter

k tkte att de stod mitt namn osbv


   
ReplyQuote
blum
 blum

Leijonsparf:

inte en chans att det är 50% kakao i oboypulver.

Lindblom:

typ hälften hälften


   
ReplyQuote
Topic starter

Lindblom:

typ hälften hälften

antyder ju något i närheten av 50%. jag tror mer på 20, möjligen 30.


   
ReplyQuote
blum
 blum

Leijonsparf:

antyder ju något i närheten av 50%. jag tror mer på 20, möjligen 30.

ja förmodligen. min poäng var hursomhelst bara att han skulle tänka på att oboy innehåller massor av socker, din besserwisser!


   
ReplyQuote