Aviseringar
Rensa alla

Tror ni på utomjordingar?


Jag återgår till trådens ämne nu. Vill du fortsätta få respons hänvisar jag till PM-funktionen.

tim_and_eric_big_bang_gif_by_ellidegg-d3


   
SvaraCitera

Schism: DIHGIRWO0HGÅIWERHGÅÄ.

Förstår du inte att jag har räätt eller?? Har inte läst vad du skrev men abra så du vet, jag ger mig inte förrän jag övertygat dig om att jag inte hade fel.
Och jag tänker inte använda det jag lärt mig i skolan om argumentation och debatt, så ge dig inte på mina kunskaper om det, ok? 😉

Schism: ur vet du att han inte har ansträngt sig? Var går gränsen mellan ansträngning och "åsikter" som inte får ifrågasättas och bedömas för att de inte inte motsvarar subjektets egentliga kapacitet? Var har jag påstått att han är en-person-som-är-dålig-på-att-argumentera?

Det är just det; hur vet någon om han ansträngt sig eller inte? Såvida han inte debatterar med/mot någon - direkt - så tycker jag inte mans ka sitta och bedöma någons förmåga att debattera eller dylikt. Det är som att du ska bedöma någons kunskaper om debatt/argument genom att personen kommenterar/säger "Jag tror inte på utomjordingar för jag har inte sett någon. Hejdå."
... Okej, blev det här plötsligt en fråga om vem som är en bra debattör eller inte? Nej. Det var aldrig det så gör det inte till det. Jag skrev att jag ansåg honom verka klipsk för att han skrev mycket om något som jag knappt vet något om... Och du säger att han inte verkar vara det (eller vad var det du sa? Vad ville du komma fram till?) för att han hade dåliga argument. ... Jag känner att det inte hörde dit riktigt. Enligt dig verkar han inte vara klipsk för du tyckte han hade dåliga argument, enligt mig verkar han vara det för han verkade veta vad han skrev om - han verkade påläst/insatt.
Vi delar inte åsikt om intrycket från honom men jag tycker inte du ska bedöma hans egentliga kunskaper utifrån hans kommentar - för, som sagt, vi vet inte vilka kunskaper han besitter. Däremot kanske du har rätt i att hans argument var dåliga, men varför ska vi ens fokusera på det? Och varför ska du "diskutera" det med mig? Jag bryr mig inte om han är en duktig debattör medan du gör det.

- Gillar du vatten eller mjölk?
- Vatten för det är jättegott. Mjölk är inte bra för det kan skada korna.

Du kan analysera de där argumenten också men det är inte nödvändigt.

Bara för att man är duktig på att debattera behöver man inte jämt använda sig av de kunskaperna/den förmågan.  Som sagt, du får bedöma men dra inte någon slutsats utifrån ett inlägg..


   
SvaraCitera

Schism: Du hakar onekligen upp dig på mitt användande av "bristfällig".

Men du antar att han har bristfälliga kunskaper utifrån ett inlägg... Varför? Vad spelar det ens för roll om han har bristfälliga kunskaper? Du får skriva det till honom, om du vill att han lär sig från sina misstag, istället för att på något sätt försöka övertyga mig om att jag har fel i att tycka att han verkar klipsk. Det var det intrycket jag fick... Även om du övertygar mig om att han har bristfälliga kunskaper om argumentation, i ett inlägg på ungdomar.se. 

Schism: Ska man behöva lägga ned månader och år på att finputsa sina argument?

Behövdes ca 1 timme när jag gick i skolan, inte månader/år. Och ja, när det kommer till att "visa vad man går för" krävs det prestation. Tror du man föds med förmågan att argumentera?


   
SvaraCitera

Schism: jag har dömt hans argument, inte hans egentliga kunskap.

Okej, jag läste det du skrev från början och du har rätt - det var argumentationen i sig du syftade på.
Och, det jag skrev var att han "verkade vara klipsk". 


   
SvaraCitera
Draug

du kanske redan har sett en utomjording utan att vara medveten om det. Vem vet dom kanske lever mitt i bland oss i detta nu.


   
SvaraCitera

debepe: Okej, jag läste det du skrev från början och du har rätt - det var argumentationen i sig du syftade på.

Tack.

Om det är några oklarheter kvar låter jag dig vinna dem eftersom jag har tappat tråden och måste dricka te. Jag har säkert skrivit något felaktigt.


   
SvaraCitera

Schism: Om det är några oklarheter kvar låter jag dig vinna dem eftersom jag har tappat tråden och måste dricka te. Jag har säkert skrivit något felaktigt.

hehe vi vinner båda, tycker jag:)


   
SvaraCitera

debepe: hehe vi vinner båda, tycker jag:)

Deal!


   
SvaraCitera

Ogillar ordvalet men ja


   
SvaraCitera

om du syftar på E.T-likande varelser, måste jag säga att jag är mer tveksam, men snackar vi sådana av mer sk "vetenskapligt korrekt" art, skulle jag inte alls utesluta det


   
SvaraCitera

jag tror på aliens. dom finns på jorden


   
SvaraCitera
Smilen

Ja, de finns nog. Finns bilder som övertygar mig.


   
SvaraCitera

Smilen: Ja, de finns nog. Finns bilder som övertygar mig.

Har du några bilder som även kan övertyga mig?

Jag tror på liv på andra planeter men är mer tveksam till att de besökt jorden. Här är några bilder jag inte är säker på dess 100% äkthet.

sf010aa2_3x2.jpg

@70.jpg" alt="645@70.jpg" />

Källa: Nyheter24

Mycket glad   Cool   Tumme upp


   
SvaraCitera