Aviseringar
Rensa alla

Tusentals vanliga norska muslimer bekräftar - Vi är odemokratiska


Ämnesstartare

Rödingajäveln:

Sluta trolla. Läs igenom diskussionen och kom med seriösa svar på det jag skrivit om du vill delta.

Om en annan undersökning på 4k personer hade genomförts hade nog få ifrågasätt den. Men när resultatet som presenteras går tvärtemot dina åsikter så börjar du med en närmast manisk ifrågasättning om 4k verkligen är tillräckligt många i DETTA sammanhang. Du klarar helt enkelt inte av att muslimer faktiskt är så här. Du vill inte veta av det, så då börjar förnekandet.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

rbb: Om en annan undersökning på 4k personer hade genomförts hade nog få ifrågasätt den. Men när resultatet som presenteras går tvärtemot dina åsikter så börjar du med en närmast manisk ifrågasättning om 4k verkligen är tillräckligt många i DETTA sammanhang. Du klarar helt enkelt inte av att muslimer faktiskt är så här. Du vill inte veta av det, så då börjar förnekandet.

Jag ifrågasätter för att jag är trött på NiklasW och hans ständiga trixande med siffror för att bekräfta hans världsbild. Hade jag sett en såhär oseriöst utförd undersökning, med handuppräckning på en konferens, hade jag inte använt den ens om den sa att alla på mötet ville ha kommunism i Sverige. Det får en bara att framstå som korkad att blint tro på den typen av oseriös "fakta".


   
SvaraCitera