Aviseringar
Rensa alla

Två unga killar från Härnösand anmäler Google!


Ämnesstartare

WeeSC:

Du kan ju förklara änna [bigsmile]

Om du inte vet hur tekniken fungerar så förstår jag faktiskt inte vad du gör i diskussionen.

WeeSC:

Det faktum att TPB fått en massa varningar utan att göra något åt saken! Sådant som både internetleverantörer och google m.fl gör just för att dom tar sitt ansvar.

Nej? Internetleverantörer struntar i bolagens krav och skickar sällan varningar till folk som laddar ner och upp. Vissa internetleverantörer har t.o.m börjat radera sina kundregister så att de INTE KAN ge ut personuppgifter om fildelare.

WeeSC:

Sedan vet vi alla syftet med TPB!

Vad är syftet enligt dig? Syftet var från början att starta en sida med en ny teknik (som är laglig). Att det skulle bli världens största fildelningssajt där folk delar med sig av skyddat material med hjälp av tekniken som sidan förmedlar (tekniken som är laglig) var verkligen inte syftet från första början.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sikkos:

Vad är syftet enligt dig? Syftet var från början att starta en sida med en ny teknik (som är laglig).

Jaja, men dom får ta sitt ansvar och ta bort olagligheterna och inte sitta som några jävla idioter och påstå att det inte är deras fel att sidan används för det den gör eller gjorde. Sedan att dom uppmuntrar folk att ladda ner gör inte saken bättre! Blir så jävla trött.

Nej, dom får bete sig och ta ansvar för sitt agerande!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

WeeSC:

Sedan att dom uppmuntrar folk att ladda ner gör inte saken bättre!

Var, hur och när uppmuntrar de folk till att ladda ner skyddat material?[zzz]

Var tog dina kommentarer på det övriga i inlägget? Du har alltså inget att säga emot att TPB är lika oskyldiga som internetleverantörerna är. I och med det så faller hela din argumentation plask plakat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sikkos:

Var, hur och när uppmuntrar de folk till att ladda ner skyddat material?

Jag skriver det jag läst, hört och hittar tyvärr inte källan till mitt påstående men du får lita på dig mig helt enkelt. Vart det var vet jag inte och hur kan du räkna ut själv.

Jag upprepar det faktum att syftet med vissa handlingar spelar roll! Därav tycker jag det är irrelevant att diskutera internetleverantörer.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

WeeSC:

Jag skriver det jag läst, hört och hittar tyvärr inte källan till mitt påstående men du får lita på dig mig helt enkelt.

Haha, varför skulle jag lita på dig när jag personligen vet att fallet inte är så? Hur jag nu vet det får du själv räkna ut. Sluta läsa så förbannat mycket och skaffa dig egna uppfattningar om verkligheten istället.

WeeSC:

Jag upprepar det faktum att syftet med vissa handlingar spelar roll!

Vad tror du internetleverantörernas syfte är? Jo att tillhandahålla snabbt internet för kunder som fildelar för att kunna behålla kunder och intäkter. Om de inte skulle ha dessa höga hastigheterna så hade i stort sett alla deras kunder bytt internetleverantör till de som har höga hastigheter. Höga hastigheter för privatpersoner är bara till för att man ska kunna fildela.

Internetleverantörer gör detta bara för pengar! Så kom inte och säg att de inte är medvetna om vad de är bidragande och medhjälpare till.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sikkos:

Haha, varför skulle jag lita på dig när jag personligen vet att fallet inte är så? Hur jag nu vet det får du själv räkna ut

äh, jag litar på det jag läser och kommer fortfarande göra det [smile] även om det man läser inte alltid visar sig vara korrekt och då får man bita i det sura äpplet och erkänna att man har fel. Sedan vet jag inte om du kanske är ytterligare en hottentott som hittar på massa sketna argument.

sikkos:

Internetleverantörer gör detta bara för pengar!

Givetvis gör dom det för pengar och jag förstår dig. Men syftet är fortfarande det avgörande och jag tänker inte nämna det en gång till! Var det inte så att bredbandsbolaget och någon mer internetleverantör skapade en tjänster där man kunde ladda ner musik för en slant?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

WeeSC:

äh, jag litar på det jag läser och kommer fortfarande göra det [smile]

Väldigt blåögdt av dig måste jag säga. Men den dagen kommer väl då du inser att man inte ska tro på allt man läser. Det räcker ju bara att läsa ledarsidorna i Aftonbladet respektive Expressen så kan man få två vitt skiljda politiska bilder av samma sak.

WeeSC:

Men syftet är fortfarande det avgörande och jag tänker inte nämna det en gång till!

Så säg mig, vad är syftet med att sälja uppkoppling på 100mbit/100mbit till privatpersoner?[zzz]

Och fortfarande, TPS syfte är inte att tillhandahålla en tjänst för att folk ska kunna dela skyddat material. TPBs syfte med tekniken är att folk ska kunna fildela. Fildelning i sig är inte olagligt, det är vad som fildelas som avgör om det är lagligt eller inte.. och det är användarnas ansvar. Förstå detta!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sikkos:

Förstå detta!

Okej, det blir argument mot argument här uppenbarligen och jag orkar faktiskt inte det. Du kan tolka det som att jag ger upp men det handlar faktiskt om att jag inte orkar! Men jag menar hade dom fått sådana här hårda straff om dom inte gjort något fel? Isåfall borde man bura in alla dom som hade med rättgången mot TPB att göra.

Sedan har man ju sett att många andra torrentsajter i synnerhet efter detta fått varningar och lagt ner utan straff. TPB lyssnade inte och får stå sitt kast.

Sedan får vi hoppas jag läst på lite mer i nästa diskussion jag ger mig in i!
[wink]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sikkos:

Google har redan blivit hotade av flera stora skivbolag. Så de tankarna finns hos de!

omg vilka jävla fittor de är [mad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

WeeSC:

Okej, det blir argument mot argument här uppenbarligen och jag orkar faktiskt inte det.

Argument mot argument? Menar du att fildelning i sig är olagligt?
Det är ju fakta, inget argument, att det inte är det!

WeeSC:

Men jag menar hade dom fått sådana här hårda straff om dom inte gjort något fel?

Först och främst. De hade inte fått något straff överhuvudtaget om inte domaren varit köpt och mutad. Har du missat att han har kopplingar till målsägarna och att rättegången med största sannolikhet kommer få gå om?

WeeSC:

Sedan har man ju sett att många andra torrentsajter i synnerhet efter detta fått varningar och lagt ner utan straff.

De är ju rädda för att de ska råka ut för samma korrupta domare och situation som TPB har gjort.

Hej på dig!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera