Aviseringar
Rensa alla

UM om 30 år


Ämnesstartare

shatter: Precis. Hela mitt liv som tonåring har ju bestått av UM liksom (antar att de två sista åren också kommer att göra det).

Ja, men exakt. Okej, jag blev medlem första gången typ 2008/2009. 1-2 år kvar då av min tid som tonåring. Men ändå. UM har varit väldigt jobbigt i form av mobbing och liknande. Men det har även hjälpt mig mycket.

shatter: Många är jag vän på fb eller/och har träffat irl. Blir svårt att glömma då. Och UM har ju hjälpt mig så sjukt mycket på många plan också. Isola till exempel (4ever in my heart <3) och även lilla ladyn kommer jag nog att kma ihåg trots att hon bara var aktiv ett kort tag efter att jag regga, sen återkom hon ju lite då och då, men a, minnen <3 För att inte tala om alla trådar och inlägg. Nämen um kmr jag ihåg om 30 år absolut! om sidan finns kvar vet jag dock inte... tvivlar på det.

Precis. UM har varit till stor hjälp. Och här finns många fina människor som är svåra att glömma. Dock har jag inte träffat någon härifrån. Men jag hoppas på att få det!Och jag hoppas att jag själv kanske satt ett och annat, förhoppningsvis mest positiva, spår.


   
SvaraCitera
Dewad

Flashback, den omarkerade vita skåpbilen på gatan som är internetet.


   
SvaraCitera
reben

då e min rip-tråd långt långt ner o bortglömd =)


   
SvaraCitera
Ice
 Ice

Bell: Beror nog på vilken relation en haft till människor här. Jag kommer minnas UM väldigt detaljerat. Party

Har funderar och kommit fram till att inte kommer glömma UM lätt, t.ex har många minnen från flera UM-träffar jag varit på (har ju både bilder och filmer från träffar).


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sexiga


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jahoppppp, trodde d1a var beskriv dina bröst-tråden

Sry


   
SvaraCitera
Petra

S3ON:
Jahoppppp, trodde d1a var beskriv dina bröst-tråden

Sry

Hahaha!


   
SvaraCitera