Aviseringar
Rensa alla

Underbar umare


patrick bateman:

Har väl inte du med att göra som du alltid säger till mig Galen

Jag har med att göra för att det kan anses som personangrepp. Användandet av "normal människa" syftar ju på att en "amsimänniska" inte är normal, alltså onormal, vilket har en negativ konnotation. Och som vi vet finns det en användare som tidigare har kallat sig amsi, vilket gör det hela ännu värre. 
När jag påstår att du inte har med saker att göra så är det i en kontext där du faktiskt inte har det. Som vem jag talar med på um eller varför jag frågar snoret om hon skulle vilja ha ett julkort från mig är exempel på saker som du frågat mig där du inte har med något av det att göra. Framförallt när vi redan innan befunnit oss i en negativ atmosfär där jag uttryckligen sagt att jag vill att du lämnar mig ifred. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vad tjafsar alla om? Gråter Nu vet alla att denne underbara umare bateman syftade på är cutenessoverload - en 14-årig tjej. Så, klart, finns väl egentligen ingenting mer att tillägga i den här tråden.


   
SvaraCitera
time
 time

Alltså, den här tråden fyller på riktigt inget syfte - det är inte en regelrätt forumlek utan bara trams och om det till på köpet har börjat spåra ur med personangrepp mot en annan användare tänker jag låsa. Eventuella klagomål tar jag som vanligt emot i PM. Tills vidare: Näj.


   
SvaraCitera