Aviseringar
Rensa alla

Vad är det läskigaste du har varit med om


Dodooo

Ehm jodu.. jag vet nog en sak.. för typ 2 år sen ish så försökte jag ta livet av mig, det var inte det att jag skulle dö som var läskigt utan det var när min pappa kom in i rummet och frågade mig vad fan som hände (jag skrev till min kompis ett hejdå, vilket jag ångrar för jag hade lätt varit död nu ifall jag bara skitit i att skriva till honom) det var svin läskigt att se honom komma in i mitt rum då av någon anledning.. jag tänker på det ibland och börjar storböla, jag minns inte så mycket efter det, tror jag spydde på sjukhuset, och att jag fick mat men jag kan bara minnas ljud, ingen syn.

jag minns att innan jag svalde tabletterna så åt jag spaghetti och köttfärssås, det är det enda jag minns av den veckan innan jag gjorde det. Hahah


   
SvaraCitera

Jag såg två dalahästar som var målade i Danmarks färger! Förvirrad


   
SvaraCitera

AxxAL:
Jag såg två dalahästar som var målade i Danmarks färger! Förvirrad

Det var läskigt. Jag har suttit på en dalahäst. Jag tror det var läskigt och gå av den trots pappa hjälpte mig och det var trappsteg upp. Läskigt att min lilla dalahäst ligger i några koreaners händer också. Eller den står väl nånstans får man väl hoppas, deras fönsterhylla kanske. Ser en flagga i ett bostadsområde med färger jag inte vet vilket land de hör till. Tror inte det behöver vara ett land utan nån grej. Väldigt synlig. 


   
SvaraCitera

en gång när jag typ var 8 eller 9 så var jag och mamma på simhallen och vi skulle åka en vattenrutschbana som var jättelång och när vi åkte så gick det skitsnabbt och jag drunknade nästan.


   
SvaraCitera