Ni kan väl åtminstone trycka ner det med lite coca cola för att försöka drunkna ut smaken?
Dricker inte läsk.
småsten och grus
123fendas:
Överdriver ni?Det finns extremt många ofarliga saker i den här tråden! Ni kan väl åtminstone trycka ner det med lite coca cola för att försöka drunkna ut smaken?
Det här är den mest förstavärldennation tråden någonsin! Lasagne är ju för fan en av mina favoriträtter
Jag kan inte äta lasagne. Trött och alltid för stora bitar man får. Vissa är för stekta. Jag vill ha så gräddigt som möjligt. Sedan är alla olika så vet aldrig vilken som är min favorit, precis som med schnitzel kunde jag älska men sedan fick jag en som smakade haloumi typ.
123fendas:
Överdriver ni?Det finns extremt många ofarliga saker i den här tråden! Ni kan väl åtminstone trycka ner det med lite coca cola för att försöka drunkna ut smaken?
Det här är den mest förstavärldennation tråden någonsin! Lasagne är ju för fan en av mina favoriträtter
Men välkommen till världen där alla tycker olika säger jag bara.
Asstriid:
Men välkommen till världen där alla tycker olika säger jag bara.
Men jag menar...
jag har autism, så jag kanske har misförstått. Allt det här är väldigt möjligt att få i sig med tvång.
123fendas:
Men jag menar...jag har autism, så jag kanske har misförstått. Allt det här är väldigt möjligt att få i sig med tvång.
Eller ändra på orden, kanske säga "jag vet en lasagne du kommer gilla" ordet tvång är läskigt. "Kommer på båten om det finns köttbullar"
Det ändå som jag helst inte äter är väl typ ris och burkmajs, jag är inte direkt kräsen. Är dock inte sådär super imponerad av typ viss fisk, men men.
ja, jag hatar fisk, och jag hatar potatis. Svenska köket generellt
Uppskattar det mesta men ogillar mörkt muskovadosocker tillsammans med sumac, bägge bidrar till en väldigt tydlig smak av så som en pissmyrestack luktar.
Heller inte ostbågar eller sötpotatis. Finns väl annat men dessa är det jag kommer på här och nu.
Hmm... undra hur en huskursblandning av koriander, sumac, dijonsenap, ättika, mörkt muskovadosocker och pesto skulle smaka, kanske som en inläggning med surströmming.
Skulle glatt ge en tusenlapp till den som smakar en matsked av den blandningen ^^
Oliver, musslor och fiskbullar (avskyr konsistensen på fiskbullarna annars är smaken ganska ok).
Älskar fisk rent allmänt men det ska vara filéade dvs "byxade" filéer
Oliver och Champinjoner är nog dom två första jag kan komma att tänka på.
Crysilis:
Hmm... undra hur en huskursblandning av koriander, sumac, dijonsenap, ättika, mörkt muskovadosocker och pesto skulle smaka, kanske som en inläggning med surströmming.
Skulle glatt ge en tusenlapp till den som smakar en matsked av den blandningen ^^
Ta bort sumac då de låter som nått skaldjur och ättika en droppe kan jag ta, koriander går att få ner, bättre än lakrits. Sockret ska jag nog inte smaka för sig och senap kan jag svälja för smaken sitter inte kvar som lakrits efteråt. Halsen kommer förstöras av senapen men jag har smakat äppelsallad med vinäger (ättika?) och rödbetor. Jag dog nästan men smaken försvann snabbt, till skillnad från lakrits som man minns. Varför smakar du inte det själv?
stoner:
Oliver, musslor och fiskbullar (avskyr konsistensen på fiskbullarna annars är smaken ganska ok).Älskar fisk rent allmänt men det ska vara filéade dvs "byxade" filéer
Var lite rädd för fiskbullar i början men är ännu fegare för RAViOlIiiiiiii.. de där tomaterna eller röran ser ju bara så läskig ut men smaken kan va god och pastan smakar.. jag hatar parmesan och vet inte om det är på eller om det är pastan som känns som parmesan men när det mjuka kommer då kan de va gott, en liten stund.
123fendas:
Allt det här är väldigt möjligt att få i sig med tvång.
fan vad onödigt, lika bra å äta mat man tycker om då