Zoegas brukar det bli, oftast
Bryggat (är det så ni kallar det?) ...en massor med kaffekannor nu i flera dagar i streck på arbetet, fruktansvärd är stanken, och sen att ta ut det där äckelpäckelfiltret, uhhäää!
Ser det lite som svenskar och deras surströmming, lika galet, men det tycker säkert inte ni som är inne i det hela och är vana med det.
Smakar olika kaffe verkligen olika? Alltsammans luktar likadant iallafall, det kan jag säga. Eller så är det som med rödvin, allting smakar likadant tills man druckit olika flera hundra gånger, först då blir man finsmakare av vin/kaffet och känner skillnader.
Ofta gevalias vanliga mellanrost. Men gillar zoegas blue java (mörkrost) samt arvid nordquists presskaffe såklart. på f d jobb hade vi lavazzas bönor och Lindvalls bryggkaffe, båda helt ok men är inte tillräckligt bevandrad inom bönor och portionspåsar (särskilt proportioner mellan kaffe och vatten) för att uttala mig nyanserat om det.
ICAS:s Skånerost är ett hett tips till alla studenter där ute
Zoégas är det som gäller
Gevalia mellanrost just nu men annars så brukar Zoégas skånerost funka fint
Bryggkaffe, om jag får välja så kaffe latte isf. Jag gillar inte smaken av kaffe så ju mindre kafft desto bättre.
Har nå lyx snabbkaffe hemma men använder bara tassimo om jag dricker kaffe hemma. Är jag borta tar jag det som bjuds även om det på jobbet smakar rävgift atm
Snabbkaffe, typ NesKaffe. Jag är lat och gillar inte att ha ännu en pryl hemma som specifikt gör kaffe. Dricker något ganska vedervärdigt på jobbet ibland.