Aviseringar
Rensa alla

Vad gäller om hakkors?


Ämnesstartare

Jag vet ju att man inte får posta hakkors hur som helst, men hur är det i fall där fokus snarare är på humor? Har fått in en anmälan på den här snubben:
http://ungdomar.se/user_info.php?user_id=175565
Image

Okej eller inte okej? Han har två liknande bilder i sitt fotoalbum också.


   
Citera
Ämnesstartare

Stringburka:

Har fått in en anmälan på den här snubben:

Tycker nog för min del att den ska bort oavsett. Humor i all ära, men uppenbarligen störde den någon, och om den inte tas bort känns det som det kan bli någon form av gråzon.

Inte för att jag tror folk kommer börjar tokanvända humoristiska bilder med symboler som den. [rolleyes] Så mycket uppmärksamhet lär den inte få. Men användare som trots allt stöter på den kan ju tro att det är okej att ha symbolen här (många, speciellt nya, har inte bättre koll på reglerna än att de tror att det kan vara okej generellt).

Hade ett "liknande" exempel häromdagen. Då handlade det om en kuk som det ritats ögon, mun och så var det något mer på. Den såg ju ganska rolig ut, men tog bort den eftersom det trots allt var ett tydligt regelbrott.

Men ja, någon annan får gärna säga sitt med. I'm not saying I'm right! 🙂


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har raderat avataren + albumet, han fick fem P för det hela, vi har raderat detta tidigare på löpande band. Så det är inget snack om saken.

Mvh Thundercracker [smile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera