Istechetvåpunktnoll: Alltså, vad är grejen med pommes på pizzan? Blir det inte äckligt med saggig potatis?
Beror helt på hur pizzerian gör pommesen. Många som är dåliga på att göra vettig pommes men om man lyckas få dem lagom hårda tycker jag att det går alldeles utmärkt samt att det blir mättande och gott.
Grus, träflis, råolja m.m.
pizzakanter åh himmelriket
Istechetvåpunktnoll:
Hmm, ska tänka på det
och man lägger på den efter så den varit i ugnen etc så den är färsk liksom, annars äre ju inte gott ://
Fkpaw: och man lägger på den efter så den varit i ugnen etc så den är färsk liksom, annars äre ju inte gott ://
Ja, men blir det inte väl slaskigt med tanke på att gurkn är 99% vatten?
tss, på västkusten, det är det normala sättet att göra kebabpizza. kmr aldrig våga beställa en kebabpizza i uppsala igen. inte hawaii heller. ingen pizza. de kan ingenting.
Jag gillar en pizza som heter "Kyckling curry". Det är en amerikans pan pizza, på vilken det är kyckling (ganska stora bitar, me like fucking mycket), banan och curry. Och ananas.
Finns i 3 storlekar.
sarab00:
Fyfaaan va gott, lite vitlökssås och isbergssallad också
Vem fan har vitlökssås... ?kebabsås is da shit
Imo alla som har frukt på sin pizza borde bli avrättade på gatan via avhuggning. Man kör alltid standard skinka och champinjoner capriciosa bois