Aviseringar
Rensa alla

Vad har hänt med dagens ungar...


Ämnesstartare

isola:

Då säger man "jaså du" och halvler, och lämnar sin tallrik och går därifrån. Ej låta dem vinna.

mm, försökte vara lite sur och gav henne en elak blick och gick förbi!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

m3lis:

Så är folk i våran matsal också. I samma ålder om inte yngre, typ när man ska lämna tallriken så stoppar dom en och bara HÄR FÅR INTE DU GÅ FÖR DU SUGER OCH 2-3 ÄGER!! Man blir rädd.

m3lis om 22 minuter får du ett pm med min film!!!!!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

irriterar mig också på sådant[cry]
ströp nästan en i femman för ett par år sedan.
fast han var ju störd på riktigt, gjorde dock inte rätt men... Iaf.
Man blir så ledsen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Uch det är skamligt.. läst mycket böcker om barn och deras utveckling och samhället osv.. dem flesta författarna antyder på att det är samhällets uppdrag att uppfostra barnen. Dvs alla i omgivningen av dessa barn.

Huvudansvaret är självklart föräldrarna, men man måste tillsammans uppfostra barnen. Ibland är vissa barn som änglar framför sina föräldrar och inte desamma utan dem.

Hade min son tex slagit någon annan i lekplatsen hade jag mer än gärna velat att någon sa till honom att det är fel, ifall jag inte var på plats. Det uppskattas nog av dem flesta föräldrarna. Våran värdegrund i samhället är uppbyggd av den västländska demokratin och enligt mig är det en självklarhet att alla föräldrar ska sträva efter det tillsammans.

Nästa gång barna uppför sig sådär tycker jag du ska förklara ännu en gång att du inte accepterar det och tillslut även tagit dig tid att gå över till föräldrarna och förklara vilka kränkande behandlingar dem utfört, du skulle tom hjälpa föräldrarna på så sätt..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ungar är fan sjuka i huvudet nuförtiden. [sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Råkade ut för ett par tioåringar på stranden i somras som kastade sand på mig och mina kompisar, kaxade sig och högt diskuterade vem av oss som var snyggast. [shake][shake][shake]
Wtf?!

Men tror inte att det är någon större skillnad på barn nu och "då". Det där går väl i perioder. Trender inom barnuppfostran, samhällsskicket osvosv.

Det du kan göra är som typ alla andra säger och prata med föräldrarna.
Ungarna testar bara gränser, de förstår nog inte bättre.


   
SvaraCitera

Brukar behandla olydiga ungar med förlåtande dominans. Vet ej riktigt hur jag går till väga när jag tänker efter.. men det är sällan de är olydiga nån längre tid. Gäller gårdsungar såväl som de mer nära inpå :s

En tumregel är att aldrig se arg ut, alltid prata tydligt/inte höja rösten och typ, le eller i allmänhet se lugn ut :l
Har testat denna approach på barn upp till 12 år, även sådana som av andra klassas som mobbare.

Prata med föräldrar etc.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Miceparade:

En tumregel är att aldrig se arg ut, alltid prata tydligt/inte höja rösten och typ, le eller i allmänhet se lugn ut :l

låter bra ska testa att se skitsnäll ut nästa gång, hetsade upp mig över deras jävla metoder att skrämma min hund från vettet (som är rädd för barn, vilket dom tycker är kul) 🙁
Men aaah jag såg nog inte tillräckligt snäll, lugn och vänlig ut. Visade nog att jag lyckades hetsa upp mig :/


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

åh fyfan.
har en jävla jobbig snorunge á 6 år som kör runt med fyrhjulingar på folks tomter och förstör, som går in i vår källare (den är "öppen") och hänger i rör så att vattnet läcker och förstör träet, sprider ut sopor på vägarna, skriker och har sig och frågar om han kan få cigg utav folk.
HAN.ÄR.SEX.ÅR.
MAN RÖKER INTE NÄR MAN ÄR SEX FUCKING ÅR.

jag är så jävla förbannad på föräldrarna för de tillåter det här. De uppmuntrar honom till att köra utan hjälm på fyrhjulingar vars åldersgräns är tre gånger hans ålder, de uppmuntar honom till att förstöra folks egendom och de låter honom "bara smaka på cigg".


   
SvaraCitera