Aviseringar
Rensa alla

Vad kommer assimiliationen innebära?


Ämnesstartare

time:

Nu svarade du ju inte på min fråga.

Personer som är födda i landet och som därmed inte haft ett tidigare medborgarskap kan naturligtvis inte bli av med sitt medborgarskap. Återvandringsbidragen riktar sig till invandrare som inte vill vara i Sverige. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag vet inte vad SD tänker göra, förmodligen något fånigt och inneffektivt

Om det vore upp till mig så skulle alla få en hård utbildning genom militären, då personer från helveteshål som somalia som inte ens har ett skriftspråk och saknar tydliga auktoriteter och folk från liknande platser inte direkt har någon respekt för att lyssna på en lärare.
De kommer vidare att få spendera en jävla massa tid ute i naturen för att lära sig vad Sverige handlar om, en månad på Kebnekaise för att lära sig lugn och komma över hårda tider med vänligare hårda tider.

Utöver vanlig undervisning i svenska och allmän kunskap om världen skall de även få klassisk svensk kultur nedtryckt i halsen tills att de, den dag de kommer ut från försvarets skola skall käka knäckebrödsmackor med kaviar och kunna sjunga med i varenda visa Harry Brandelius någonsin spelade in.


   
SvaraCitera
sudd
 sudd

Sålänge invandrare uppför sig som svenskar och talar flytande svenska är tillräckligt. SD vill endast göra sig av muslimer genom införa en massa obligotoriska test som betyder nonsens så att muslimer får nog, tar det där bidraget och försvinner för gott.


   
SvaraCitera