Aviseringar
Rensa alla

Vad önskar ni er i julklapp?


FruLiten:

har hört att man kan bli pedofil av det 

har blivit det några gånger, ja


   
SvaraCitera

Hmm.. en babyliss perfect curl, ett par parfymer, en 1, 20-säng, en till hund, ringar... kommer inte på mer 🙂


   
SvaraCitera
Åtta

absentthinking:
På tal om jul, är det någon (förutom faster Agda) som egentligen gillar ischoklad eller gör resten av befolkningen precis som jag och äter det för att vara vänlig mot den som tagit sig tid att göra detta avskyvärda godis?

Jag är rätt säker på att ischoklad är som Marabou Frukt & Mandel. Ingen gillar det men det är för väletablerat för att tas bort.


   
SvaraCitera

Lite nya kläder och ännu ett gott år med familjen.


   
SvaraCitera

Önskar mig gardiner och assassins creed IV 


   
SvaraCitera

JAG VET INTE vad ska man önska sig aaaahh

pengar kanske? ja pengar är alltid bra


   
SvaraCitera
penja

Finns massa grejer jag skulle behöva, eftersom jag planerar att flytta. Nu bor jag tillsammans med två andra, vilket gjort att jag inte behövt skaffa egen tex en vattenkokare, kaffebryggare/perkulator, stekpannor, kastruller osv. Så det önskar jag mig. Samt skulle bli mycket glad om jag fick en hårtork. Skulle även vilja bespara mig tiden att försöka hitta dra på-lakan i rätt storlek till min säng, så det får nån gärna ge mig i julklapp. Hm, min mobil kommer kollapsa strax, så något slags bidrag till en ny vore inte dumt. Har även råkat kika lite på ögonfransförlängning och manikyr på senaste tiden, så ett sallongbesön vore kanske en bra klapp att ge mig för den som inte kommer på något fysiskt att köpa. Skulle vilja köpa diverse kläder också, så nått presentkort vore soft. Då känns det liksom mer okej att shoppa. Får man pengar så känns det istället som man borde lägga dem på nått vettigare än pengar. Vill ha puss och kram, kärlek och allt sånt där också. 


   
SvaraCitera

En ICA-kasse med braj. 


   
SvaraCitera
time
 time
Ämnesstartare

Har kommit på några fler grejer:

Stora fina tekoppar, gärna från Indiska. Pengar till några käcka klänningar. Happy Socks. Strumpbyxor i olika färger och mönster. En mikrovågsugn, hatar att vi inte har det! 


   
SvaraCitera

Kläder


   
SvaraCitera

slim shady EP, dekorationer till mitt sovrum, pengar, underkläder, biokort och smink


   
SvaraCitera

Åtta:

Jag är rätt säker på att ischoklad är som Marabou Frukt & Mandel. Ingen gillar det men det är för väletablerat för att tas bort.

vet massor av umare och annat folk som gillar frukt och mandel


   
SvaraCitera

Önskar mig tre stycken body mists från victoria's secret (Aqua kiss, Moonlight Dream och Coconut Passion), Det och ett litet bidrag till en lägenhet ifall att jag måste flytta när jag börjar gymnasiet 🙂 Sen så vill jag ju ha en kattunge men mor min är allergisk så det kommer ju inte att hända.


   
SvaraCitera

biljetter till drake o the weeknds konsert i mars i sthlm o en macbook air hoppas mest på den sista behöver en ny


   
SvaraCitera

Ny telefon.. Har någon S3a just nu, men laddningen är helt sönder.. Måste böja laddaren ner för att ladda telefonen.. Har fått lösa det med att sätta på ett jävla gummiband på sladden och spännna åt varenda gång jag ska ladda den. 


   
SvaraCitera