Aviseringar
Rensa alla

Vad som händer i Iran (starka bilder)


Ämnesstartare

Letade efter fakta om Mojahedin och ifall dom verkligen inte är en terrorist organisation eller inte, detta hittade jag:

Its first military activities, a bombing of the Tehran electrical works and unsuccessful airplane hijacking, were conducted in August 1971 in protest against the Pahlavi's...

* The PMOI failed in an attempt to kidnap the U.S. Ambassador to Iran, Douglas MacArthur II, on 1971-11-30.
* USAF Brig. Gen. Harold Price was wounded in a May 1972 assassination attempt.
* The first success in the assassination campaign was the murder of Lt. Col. Louis Lee Hawkins, a U.S. Army comptroller. He was shot to death in front of his home in Tehran by two terrorists on a motorcycle on 1973-06-02.
* A car carrying U.S. Air Force officers Col. Paul Shaffer and Lt. Col. Jack Turner was trapped between two cars carrying terrorists. They told the Iranian driver to lie down and then shot and killed the Americans. Six hours later a woman called reporters to claim the PMOI carried out the attack as retaliation for the recent death of prisoners at the hands of Iranian authorities.
* A car carrying three American employees of Rockwell International was attacked in May 1976. William Cottrell, Donald Smith, and Robert Krongard were killed. They had been working on the Ibex system for gathering intelligence on the neighboring USSR.

Där såg du namnen på några av dom som Mojahedin mördade under shahens tid, som du sa bara var lögn.

Leading up to the Islamic Revolution the Marxist wing of the PMOI conducted attacks and assassinations against both Iranian and Western targets. According to the U.S. Department of State and the presentation of the PMOI by the Foreign Affairs group of the Australian Parliament, the group conducted several assassinations of U.S. military personnel and civilians working in Iran during the 1970s. After the revolution the group actively supported the U.S. embassy takeover in Tehran in 1979.

Så det verkar som om jag inte precis blivit hjärntvättad av mina släktingar -.-

Källa: http://en.wikipedia.org/wiki/People%27s_Mujahedin_of_Iran

Läs runt på länken, det finns massor av fler exempel på Mojahedins verk.[y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Din källa är wikipedia, jag kan gå in och ändra hela innehållet nu om jag vill. Ingen säker källa när det handlar om politik. Det du påstår har hänt har ägt rum för 30 år sedan. 7 domstolar i Europa har slagit fast vid att de inte är ngn terror grupp, dvs att ALLT du sagt är skitsnack.
SB HÖGSTA domstol slog fast vid att de inte heller är en terrororganisation och aldrig haft det i sin agenda.

Mina källor är domstolar, din källa är Wikipedia, vilken låter mest trovärdig? 🙂

Du har fortfarande inte kmr med konkreta argument, bara händelser som styrks av wikipedia, yey.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

http://www.fffi.se/Falsk%20terror...htm

här har du lite rolig läsning, varför de ens blev terrorstämplade från hela början.

De som mojahedin dödat hände under sena 70-tal och början av 80-talet. Och det var inga "randoms" som tyckte annat än vad de tyckte, utan mullor (de sprängde en bomb som dödade cirka 70 mullor i Iran nån gång) och lönnmördare. Och att de dödade mullor, som är det VÄRSTA som hänt Iran NÅGONSIN ser jag inget problem med. Vem vill inte se Khomeini död liksom? Visst, ja gär mot dödsstraff och skulle hellre vilja fängsla honom än att döda han, men om det står mellan liv/död för mullorna som mördats cirka en kvartsmiljon oliktänkande i Iran, men även utanför, så väljer jag död åt dem, gör inte du det?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Amen shit, så en bok är en pålitligare sida? I en bok är det en person som har skrivit sina tankar och åsikter, i wikipedia har iaf många gjort det. För det andra så måste du ha källa på dina påståenden för att det du skrivit på wikipedia ska accepteras.

Om du inte godtar wikipedia som källa visar endast hur "hjärntvättad" (som du själv kallar det) som vägrar att inse sanningen. Mojahedin har mördat utländska diplomater och journalister. Dom har lagt bomber lite här och där. Dom har kapat flygplan. Dom är terrorister.

Nu orkar jag inte diskutera med dig längre då det endast är en slöseri med tid. Tro på Mojahedin om du vill, det är ditt problem. Som tur det är så dom svaga idag. Revolution görs inte längre med krig, utan med demonstrationer. Det borde du ha lärt dig efter dessa händelser som sker i Iran.

Tack och hej leverpastej.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

SAmini:

SB HÖGSTA domstol slog fast vid att de inte heller är en terrororganisation och aldrig haft det i sin agenda.

mm. undra varför dom inte längre anser Mojahedin är en terrororganisation, det har jag redan svarat på. Men nu lovade jag att inte längre diskutera här. Du får förlåta mig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

KannibalKocken:

Amen shit, så en bok är en pålitligare sida?

Jag kan gå och skriva att Mojahedin är en frimärkesklubb nu. Pålitligt?

KannibalKocken:

I en bok är det en person som har skrivit sina tankar och åsikter, i wikipedia har iaf många gjort det.

I wikipedia kan du ändra och vinkla hur du vill utan att de gör ett skit, en bok skrivet av tyska politiker som inte har NÅGOT egenintresse i Mojahedin är mkt mer pålitligt.

KannibalKocken:

För det andra så måste du ha källa på dina påståenden för att det du skrivit på wikipedia ska accepteras

Hahaha du vet verkligen ingenting.

KannibalKocken:

Mojahedin har mördat utländska diplomater och journalister. Dom har lagt bomber lite här och där. Dom har kapat flygplan. Dom är terrorister.

Pålitlig källa? Njaa, din källa är regimen själv 😉

KannibalKocken:

Nu orkar jag inte diskutera med dig längre

klart du inte gör, när du blir totalt dödad. Inget mer att säga va? synd 🙁

KannibalKocken:

Revolution görs inte längre med krig, utan med demonstrationer. Det borde du ha lärt dig efter dessa händelser som sker i Iran.

Mojahedin har ju fan inte ens vapen längre, de är obeväpnade. Så hur skulle de ta över Iran mha "krig" då, boxa på pansarvagnarna? mm, juste.

KannibalKocken:

undra varför dom inte längre anser Mojahedin är en terrororganisation, det har jag redan svarat på

Citera?
Mm, juste! För 7 domstolar, däribland SB högsta domstol


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

SAmini:

klart du inte gör, när du blir totalt dödad. Inget mer att säga va? synd 🙁

Har sagt klart. Du kan läsa mina inlägg. Har redan skrivit svaren på alla din frågor. Läs om dom om du vill.

När den officiella sanningen kommer fram så kommer jag vara vid din sida (not) och trösta dig. [smile]

Vill bara säga en sista sak innan jag lämnar tråden för gott (jag lovar);
Hur ska man kunna föra en ordentlig diskussion ifall du endast accepterar källor som är för Mojahedin?

Ps. Mojahedin har idag 3000 beväpnade anhängare i Irak. Källa; Wikipedia, men shit just det, du godtar ju inte wikipedia som en ordentlig källa efter som att det står massa saker emot Mojahedin där. Och jag tar tillbaka det. Idag har Mojahedin massor av anhängare som går runt med blommor i händerna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

KannibalKocken:

Ps. Mojahedin har idag 3000 beväpnade anhängare i Irak.

Okej! Kannibalkocken! Gör såhär! Ring en jurist imorgon eller nån i utrikesdepartementet och fråga om Mojahedin är beväpnade! Det är just det jag menar med att Wikipedia inte är nån bra källa.

De har gett alla sina vapen till USA, det är bara att googla lite så får du se. Exakt det jag menar att Wikipedia är en skitsajt när det handlar om politik.

roliga är att jag hittade detta i wikipedia också

"Sedan den amerikanskledda invasionen av Irak har gruppen lämnat över kontrollen över sina vapen till koalitionsstyrkorna och tagit avstånd från terrorism. [3]
" http://sv.wikipedia.org/wiki/Folkets_mujahedin

Vad ska du säga nu? Att jag ändrade det? Om det nu är så, som det inte är, bör jag ju bannas "då mina uppgifter inte kan stödjas av fakta", enligt dig då.

Ägd.

Gör såhär, punktforma argumenten MOT Mojahedin kortfattat så ska jag svara på dem.

Och så lite källor på det jag sagt

http://www.fffi.se ´

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_1881219.svd (en artikel som skrevs INNAN eu o sb tog bort terrorstämplingen, skriven av en jurist och två fd. riksdagsmän)

och så finns det en grupp som heter Friends for a free Iran
källa: http://newsmill.se/artikel/2009/04/30/svenska-regeringen-maste-agera-invanarna-i...
Lennart Fridén, ordförande

Gösta Grönroos, viceordförande

Henrik S. Järrel, journalist

Kenneth Lewis, advokat

Emanuel Rubensson, tekn. dr

Elias Rudberg, tekn. dr

Erik Wahlberg, jurist

Friends of a Free Iran

Vill du ha en ännu ordentligare källa, ring in i Adaktusson och fråga om lennart är med eller inte. Han har varit gäst där och gett Mojahedin sitt fulla stöd.

http://www.feministisktinitiativ.se/artiklar.php?show=784 här har du lite till, som stödjer vad jag sagt om Mojahedin + att det du sagt är rena lögner.

http://www.fffi.se/Demonstration% låt mig citera "Eftersom invånarna i Ashraf City är obeväpnade och anses vara ”skyddade personer” enligt fjärde Geneva konventionen som gäller folkrätten är missilattacken inget annat än en krigsförbrytelse och en stor kränkning av internationell lag."

Måste sova nu, kan komma med mer källor imorgon.

DETTA är källor, där man visar VEM som skrivit det. I wikipedia kan en häst gå in och skriva. Läs allt jag länkat till och återkom med argument mot, vilket du inte bör ha, men men...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera