Aviseringar
Rensa alla

Vad tycker ni om Svenskarnas Parti? (SVP)


NEMI
 NEMI

Personer som känner sig övertygade av rasbiologin är lite underhållande ibland.. men överlag bör all form av intolerans bekämpas.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:

Jag vet att du tänker kortsiktigt, att du därför inte ser det andra mer rationella människor som tänker kortsiktigt ser, som jag redan nämnt är det inte särskilt ovanligt att tänka kortsiktigt, så du är förlåten.

Sluta tro att du har ett sjätte sinne som kan förutse saker. Du har inget sjätte sinne och du kan inte se in i framtiden. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Bakric: Sympatiserade tidigare med SD men gick över till SVP efter ett antal händelser i sverige involverande åsiktsstarka judar (en grupp som förvånansvärt ofta har onödigt mycket inflytande, och då inte bara i Sverige).

Överväger att göra detsamma, inte pga av judefrågan men pga de ständiga uteslutningarna av folk med åsikter radikalare än Åkessons och partiets officiella samt det ständiga bråket med SDU och begränsningarna av deras inflytande. Senast det här med Jonas Åkerlund. Nu tror jag visserligen inte att Åkesson kommer att utesluta honom eftersom det var så pass länge sen, men att han kallar det Åkerlund sa för "oacceptabelt" när han förmodligen vet att det är åsikter som majoriteten av SDs väljarskala och även en stor del av befolkningen i övrigt anser vara fullt rimliga. Åkesson, Söder, Jomshof och resten av toppen verkar ha någon sorts strävan om att bli accepterad av sjuklövern, Aftonbladet och Expo och överger därför nationalism inom SD med minsta möjliga mariginal trots att det enda dessa (etablissemanget) kommer att göra är att gräva vidare efter nästa skandal.

All heder åt Åkesson för att han tagit partiet så långt som han har gjort, men jag undrar om det inte skulle vara för partiets bästa att han klev av och lämnade plats för någon med mer stake, som Gustav Kasselstrand.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vehnk: Oh boy

Det är ok, du är också förlåten, för även du kommer att mogna en dagGladförhoppningsvis... Sen heter det dessutom Oboy.oboy_150p_1141393767_23476549.jpg

NiklasW: du kan inte se in i framtiden

SoverHar jag aldrig påstått mig kunna hellerSover

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

sverigedemokraterna är värre.


   
SvaraCitera
Bakric

Lex:
sverigedemokraterna är värre.

Ur ett sant nationalistiskt perspektiv, ja.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Vill gasa ihjäl hela bunten


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lex:
sverigedemokraterna är värre.

På vilket sätt?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tycker bättre om xbox


   
SvaraCitera

Det är så jävla ironiskt att högerextremister har tagit fasta på "yttrandefrihet" som en passande epitet för deras partiprogram. Nej fy fan, den här jävla neofascist-vågen i Europa ska fan bort, jag blir arg!


   
SvaraCitera

Det är ett parti som vill införa nazism i Sverige... låter ju trevligt


   
SvaraCitera