Notifications
Clear all

Välling/Potatissoppa...?


Topic starter

Asså idag bestämde jag mig för att göra en fräsh potatispurjolökssoppa men jag hittade inte det recept jag alltid hade förut som jag hittade på själv men är 100% säker på att det INTE fanns mjölk i det receptet!

så jag slog upp ett på datorn och följde det, tog alltså 6 dl grön mjölk och 2 dl vatten...en risk kanske man kan säga att jag togde HAHAA jaja nu till saken

nu när det börjat koka så blev mjölken superäcklig eller aa flytandet i soppan ser ut som välling...kommer det förbättras sen? hade inte rört om!

fan skulle jag med mjölken att göra, hatar mjölk, nu är kanske min middag ruined!


   
Quote
Ämnesetiketter
Topic starter

asså frågan e: ser det alltid ut såhär med mjölk i soppor i början o de blir bättre sen sorry för dålig svenska men har vitlök på fingerarna


   
ReplyQuote
Topic starter

usch nu blev de en sån där äcklig hinna när jag inte rört om...åhhhh


   
ReplyQuote
Topic starter

halölå help?


   
ReplyQuote
Topic starter

rör om så mjölken inte bränner fast [smile][smile]


   
ReplyQuote
Topic starter

men jag orkar inte röra om hela tiden palla stå vid spisen under hela matlagningstiden hmmm kanske har för hög värme förresten har på femman o de bubblar de kanske ej ska bubla sänker till fyran ska nu mixa lite o ja detta bryr ni ej om rapport kommer snart!!


   
ReplyQuote