Aviseringar
Rensa alla

Världens mest ärliga tråd. Ps: wall of text.


elverpigen: Du kan inte likställa ömsesidigt ogillande med hot om våldtäkt. Skärp dig nu och försök skriva empatiska råd om du ska posta något mer alls i tråden. Detjag hittills läst från dig har varit dravel som säkert funkar bra under helt andra förutsättningar än dem givna i tråden

Antingen går man vidare som om inget har hänt eller så gör man en anmälan. Vad är valet liksom?


   
SvaraCitera

Stekaren:

Gör han det igen äre ju bara anmäla. Då har han ju problem. Snedfyllor får vi alla ibland, även du fick jag veta i somras. Om vi tar det som exempel! Du gillar inte mig och jag gillar inte dig, men vi gick båda på träffen i somras och vi tog oss ur det levande. Vi ska båda gå på nästa, då kommer vi ju ses igen. Förstår du vad jag menar?Sen kan ju folk ändra sig också, visst han är en idiot för det han har gjort och skulle definitivt behöva en omgång, men det betyder inte att det kommer hända igen eller hur?

Ingen av oss har hotat med att våldta den andre, vilket gör att det till en helt oväsentlig jämförelse. 


   
SvaraCitera

Sen är det skillnad mellan snedfyllor och snedfyllor. Även om jag inte hade sagt allt jag sa till dig nykter så menar jag det fortfarande. Visst, han kanske inte menar sitt hot på riktigt, men det är jävligt dumt att ta risken.


   
SvaraCitera

Ont:

Förstår om det är jävligt jobbigt nu, vet inte riktigt hur jag skulle tackla situationen själv. Har försökt fundera en del. 

Jag kan inte säga att jag tycker att du måste anmäla, MEN jag tror det är viktigt att du markerar att det som hänt fan inte är okej. Du behöver inte prata med honom face to face, men kan typ mejla honom eller något och säga att du kommer att anmäla kommande händelser eller något i den stilen. I övrigt tror jag det är bäst att hålla sig undan honom då jag tror att man nog aldrig kommer kunna känna sig trygg i närheten av en sån person. Även om han var väldigt full när han sa det är det fortfarande vääääldigt oroväckande. 

I övrigt tycker jag att många skrivit bra tips i tråden, så jag upprepar inte dem.

Annats tips är att hoppa över alla inlägg skrivna av Knegaren, men jag gissar att du läser dem innan du läser det här så det tipset ger nog dessvärre inte så mycket...


   
SvaraCitera

Blivande_japan: Knegaren,

Stekaren* Och vadå ignorera? Jag sa ju att hon skulle anmäla? Jag kommer med tips, gratis också!


   
SvaraCitera

Bete er, stötta TS, ta djupare diskussioner kring ämnet någon annanstans, ta era egna intriger via PM och undvik att försvara gärningsmannen, det är inte ert jobb här. 

Följ detta eller bli låst. Fortsatta inlägg som jag inte anser passar in kommer även raderas, tänk på vad ni hade velat läsa i TS sits.


   
SvaraCitera
24/7
 24/7
Ämnesstartare

Ni är så fina som ger mig råd. Skulle svara alla utförligt om jag inte skrev på mobilen. Men jag vill att ni ska veta att jag uppskattar det mer än ni anar. Hursomhelst fick jag mail tillbaka om att jag inte kommer hamna med honom på praktiken. En oerhörd lättnad för mig. 


   
SvaraCitera