Den har stått framme sedan igår kväll, 12 timmar ungefär. Jag brukar inte äta mat jag glömt framme men jag vill ju ha den till lunch.
Den kokade i 1-2 timmar igår, borde inte bakterierna ha dött så att det inte kunnat växa till sig så mycket i den?
några bekanta hade lagat pannbiff i somras och låtit det stå framme på diskbänken under natten och när de skulle äta det till lunch dagen efter var det maskar i pannbiffen, dock var det under varm vecka på sommaren då det var typ 40 grader ute
hästpojken:
maskar i pannbiffen,
aah men det var ju mitt i rötmånaden... dessutom har den här haft ett stängt lock på sig. Frågan är om bakterier kan ha växt där ändå. Jag vill veta mina chanser, om risken att jag blir magsjuk är relativt liten så sätter jag i mig den där köttfärsen ändå.
Jag är rätt så säker på att det inte är någon fara under vintern.
framtidstron:
relativt liten så sätter jag i mig den där köttfärsen ändå.
tror inte det är någon fara
hästpojken:
tror inte det är någon fara
Geigerzähler:
Jag är rätt så säker på att det inte är någon fara under vintern.
Då blir det min lunch!
Nu får jag hoppas på det bästa.
bara att äta
Ät den, det bästa som kan hända är att du dör liksom.
EAT ME