Aviseringar
Rensa alla

var det rätt att fria pappan?


Ämnesstartare

http://www.dn.se/nyheter/sverige/frias-efter-nio-ar-i-fangelse/

hur pass mycket bevisning krävs för att fria någon sådär? vad för anledning har dottern att ljuga?


   
Citera

Biker Balkong: vad för anledning har dottern att ljuga?

Läser man lite vidare om Säpos inblandning så framgår det ju att de har spanat på henne och bland annat sett att hon själv köpt rakblad för att sedan anklaga hennes far för att ha skurit henne i underlivet med just rakblad. Av det som har framgått i media så känns hon inte speciellt trovärdig. 

Hatar man någon människa riktigt mycket och samtidigt kanske inte har det starkaste psyket så kan vara ganska så kreativ med sitt ljugande.


   
SvaraCitera

Ledsen  


   
SvaraCitera

Tyvärr omöjligt för oss att veta vad som verkligen har hänt. Men hon verkar ju inte trovärdig alls så det kanske lutar åt rätt håll.

Svårt 🙁


   
SvaraCitera

Vad jag har läst så blev fadern fälld enbart på dotterns historia, och att året 2007 anmälde hon ytterligare våldtäkter med samma sadistiska inslag, även här ska hon ha blivit skuren i underlivet. Innan dess ska hon även ha blivit sedd köpa rakblad. Dottern ska även ha ändrat sin historia angående övergreppen som hennes far ska ha begått. 

Jag väljer att inte tro någonting tror jag, den enda information jag har läst är saker som stått i tidningar och andra sociala medier och anser ej att det är gällande källor.


   
SvaraCitera

Är typ förbryllad över hur vettiga åsikter ni har. Stor eloge. Min arbetskollega reagerade lite annorlunda när vi hörde på radio, jag själv vägrar fälla dom innan jag är insatt i fallet, vilket är den enda rimliga ståndpunkten.


   
SvaraCitera