Aviseringar
Rensa alla

Var går gränsen mellan sexigt och slampigt gällande kläder enligt er?


Asså det beror ju helt på vad man själv tycker ser sexigt ut och vad man tycker ser slampigt ut. För kort kjol är ett exempel, det tycker jag ser slampigt ut, jag tycker det är så många gånger sexigare med helt vanliga jeans är nån löjlig kjol, men det är ju bara vad jag tycker.

Det skiljer sig mycket från person till person, en grej som är lite udda, kanske, men som jag tycker ser bra/sexigt ut, hur man nu ska uttrycka sig är såna där svarta adidas-byxor som typ varenda tjej har någonstans i sin garderob, det är nånting med dem som ser riktigt bra ut. Det där kändes jättekonstigt att skriva men det är en grej som jag tycker ser väldigt bra ut på tjejer.


   
SvaraCitera
2002
 2002

Fattar verkligen inte hur man orkar bry sig om va andra har på sig eller om de ä "slampigt". 

Tycker inte att man, oavsett hur mycket hud man visar, klär sig "slampigt". Finns inget att nedvärdera hos någon beroende på  hur mycket kläder de har, men jag skulle personligen aldrig ha på mig en kort kjol eller urringad tröja, dock inte på grund av det jag nämnt ovan utan för att ja tycker de ser så satans fult ut. 


   
SvaraCitera

vad fan har ni för kvinnosyn egentligen? skäms på er


   
SvaraCitera

Lazarus: /.../ svarta adidas-byxor som typ varenda tjej har någonstans i sin garderob, det är nånting med dem som ser riktigt bra ut /.../

Det är inte okej. = ( 


   
SvaraCitera

Francium:

Det är inte okej. = ( 

Vad menar du? 


   
SvaraCitera