Aviseringar
Rensa alla

Vår gemensamma drömdagbok


time
 time

Flyttade till ett väldigt fint hus med mamma och närmaste umgängeskretsen, var pinnsmal och såg nästan fransk ut, drack vin. Istället för att komma upp till rummet med saft och bullar bjöd mamma på sovmedicin, och en av vännerna skulle precis unna sig själv ett piller när jag såg att han druckit väldigt mycket vin, men innan jag hann varna honom så väckte iste mig. Hände massa annat men det här är det enda jag kommer ihåg.


   
SvaraCitera

Drömde smuliga ostar som ändå smakar gott.. Damn


   
SvaraCitera

Har haft ännu en gravid-dröm. Magen blev gigantisk, och påsig, dessutom kunde man se konturerna på ungens ansikte utifrån.
När jag hade fött barnet blev jag förskräckt men lite impad eftersom han hade färgat håret typ? Det var svart med blonda sektioner här och var

Hipster baby


   
SvaraCitera

Drömmer aldrig nånting, det är nice


   
SvaraCitera

Drömde att jag skulle ligga med någon men gjorde det inte men sedan blev det ett barn ändå, fast då var det inte jag som var mamman. Eller den där killen som var pappan. Några tjejer och killar som sökte jobb under 20-talet gick till en gård dit det kom jättar som kidnappade dem. De försökte fly och gömma sig på småsmå ytor men jättarna hittade dem alltid. En hade lyckats fly och fastnat någonstans med huvudet och kunde sedan ej fått av sig metallgrejen. Hen var barnet som blivit när jag legat med någon, fast det var ju inte jag. Alla blev glada när hen kommit undan men sedan märkte jättarna att de antagligen hittat hen som kommit undan så de började leta. Allt slutade med att alla var på en pråm som höll på att sjunka. De sista minipersonerna tog varandra i händerna och hoppade ner i vattnet för att dö medan jättarna letade runt. En av dem som hoppade var en kille jag gått lågstadiet med, men som nu var vuxen. 

Man kanske kan dra en parallell till samhället här. Eller ngt. 


   
SvaraCitera

drömmer mest om jobb och matteproblem. drömmer mest om det jag tänker på, så jag har väldigt ångestladdade drömmar för tillfället. brukar minnas mina drömmar.


   
SvaraCitera

Har drömt om vatten hela natten. Gråter
Typ att jag ska gå och dricka men det GÅR INTE ATT FÅ KALLT VATTEN I KRANEN. 
Det var jättehemskt. 

Lärdom: Lyssna på Exner och Mymlan = drick ordentligt. 


   
SvaraCitera

Jag drömde om att hoppa in min väns gamla 70-talsvan på Davie Street i Vancouver och att vara i denna enorma buss/rum fylld med vanliga blommiga låga soffor på varsin sida av längs en lång gång på väg till Afrika (men ändå i Afrika). Jag visste att jag itne hade råd att följa med pga lån till mina föräldrar men jag kände mig tvingad av mig själv och andra och hade därmed smått ångest. Jag ville gå på toa och kom ut till ett smutsigt skjul i skogen där jag blev jagad av ormar in i bussen. Jag låg i min säng med min nya arbetskamrat a. Jag såg en svart orm, spelade därför död och fryste i min ställning, som a hade sagt att jag skulle göra, med ryggen vänd. Men andreas dödade ormen :D. Jag såg tillbaka på den skadade ormen som nu hade en kvinnlig naken, statyliknande överkropp i stil av les miserables och som tittade rakt på mig. Plötsligt var det den svarta ormen igen och den sprutade syra i sidan på mitt ansikte som brände. Då högg A ormen igen och den var död. Jag kunde inte åka till Afrika pga. att jag inte hade mer pengar vilket jag hade tidigare försökt ignorera men nu fick några av de andra veta att de inte var lediga i helgen och jag fick en chans att säga nej. Jag blev bränd av syra men ingen kunde se att min högra näsvinge hade krympt. Jag var sedan ensam i vad som nu var mitt rum och letade efter resterade ormar. Jag såg min katt ligga bortvänd under kanten på sängen och undersöka någonting. Jag drog bort min katt från under sängen och hittade en borttappad vit dvärgschnauzervalp i en korg som såg sjuk ut. Mamma utbrast att jag hade hittat Porter som tydligen var en borttappad hund i området. Jag bar den ner och mötte mamma leende i trappan och gick ner och gav den mat. Alla sade att den såg så liten ut.


   
SvaraCitera

Jag brukar inte ha så specifika drömmar vanligtvis.


   
SvaraCitera

Jättejobbigt just nu när man inte ser umares profilbilder

men det är nån umare som har nån bild på ett ansikte av en ung snubbe som tittar lite snett upp mot vänster o typ ah

I drömmen så gick o rotade i nå lådor o så plockade ja upp den bilden

trodde först att de va niklas men han har väl bild på ett barn i nå bil
vet att den snackar mkt i samma trådar som niklas iaf
.. elr kanske int ja vet ingenting 🙁 

vet int varför
minns typ bara det 🙁 🙁 🙁 🙁 


   
SvaraCitera

Gått flera månader sedan jag hade någon sömnparalys Söt
Trots att det är bland det mest obehagliga jag vet så fascineras jag ändå lite utav det. 
Hur verkligt allt känns. Hatar verkligen första minuterna när man känner att det står någon och tittar på en.. den obehagliga närvaron. Lätet som den gör ... ugh.. värre ju mer man kämpar emot Gråter

Läskigaste var nog när jag var ensam hemma och såg på film medan föräldrarna var ute och roade sig. Hela huset knakade och "rörde" på sig utav stormen. Så började jag helt plötsligt höra konstiga ljud i samband med att vindarna tog tag i huset. Blev såklart livrädd men jag pausade ändå filmen för att försöka försäkra mig om att det bara var vinden. Men ah, minns att det var någon som först gick , för att sedan rusa mot trappan på övervåningen och den gjorde ifrån sig konstiga läten, hur det började knaka i trappan och att jag då rusade mot dörren för att tända lamporna i rummet, men att jag blev ännu mer rädd när det var exakt lika kolsvart i glaset på glasdörren mellan hallen och vardagsrummet. 

Sprang tillbaka gråtandes till soffan och gömde mig under täcket. Efter ett tag kände jag hur någon stod i det kolsvarta mörkret och tittade in på mig igenom glasdörren. Dörren öppnades sakta sakta.. även om jag inte kunde se "den" så kände jag ändå den extremt starka närvaron. För varje steg den tog desto tyngre blev "allt". Istället för att gå runt soffbordet gick den upp på soffan som en katt, den kröp närmre och närmre. Det var när den rörde mig vid fötterna som jag förstod att det verkligen var på riktigt.

Det är nog hittills den enda gången jag faktiskt lyckats ta mig upp och ifrån den, efter att den krupit ända upp i ansiktet på mig och försökt ta sig in i munnen. Den blev så himla arg när jag kämpade emot men till slut så kom jag loss. Såg hur ytterdörren öppnades och min farsa kom in, sprang mot honom men precis när jag var vid glasdörren och skulle öppna så tog "den" ned mig på golvet och drog mig sedan under bordet. Skrek och skrek utan att farsan reagerade. Fick panik och skrek ännu högre, till slut hörde min pappa mig och öppnade upp glasdörren och drog fram mig.

Så djävla läskigt att det inte finns något som säger att man är vaken eller int när de gäller sömnparalyser, inge mellanting. Allt är verkligt liksom. Men den gången var det nog kombinerat med att jag var fruktansvärt duktig på gå i sömnen när jag var liten 😛


   
SvaraCitera

När det gäller drömmar så saknar jag åren där jag kunde kontrollera exakt allt !

Minns hur jag drömde samma mardröm gång på gång under en längre tid. Det var en kyrkogård och en hemsk häxa och andra hemska människor/monster. Händelseförloppet var alltid detsamma, jag gjorde exakt samma saker varje gång. "Dog" alltid likadant och på samma plats.

Var så rädd varje kväll för jag visste att jag skulle hamna i den mardrömmen..
Men på något sätt blev jag less och började prova nya saker för att försöka överleva och efter att jag drömt samma mardröm ett par gånger till så kunde jag kontrollera allt.

Minns att jag "skapade" en stor äng som jag i panik kunde flyga till ifall att det kom en mardröm som jag inte klarade av att befinna mig i tillräckligt länge för att förändra den SötBehövde bara tänka på den så kom jag dit. 

Kan få så ibland, lucid va?
Men det är så sällan.. 

Minns det som att jag ba "aha, det här känns inte realistiskt.. det är en dröm!!" och så sa det ba poff och jag kunde göra precis vad jag ville. "sudda" bort motorsågen på den hemska karln som jagat mig osv. Om jag ens misstänker att jag drömmer nu, så vaknar jag. 


   
SvaraCitera

I förrgår natt drömde jag en mardröm om högskoleprovsresultatet. Drömde att jag fick 0.15 sämre än vad jag tror att jag kommer få.


   
SvaraCitera

Drömde att jag glömde bort halva pubrundan. Sen låg jag med en kollega som har flickvän


   
SvaraCitera

Hade en dröm om att jag reste i tiden i natt.

Åkte längs en landsväg med min gamla moped, men bromsarna slutade funka så kraschade in i skogen. Svimmade av inne i drömmen (?) och vaknade i den. Jag försökte komma därifrån med moppen trots att den i princip låg i delar, och sedan hann det bli imorgon. Några pojkar kom springandes förbi och jag insåg att det var min bror + en kompis till honom, fast flera år yngre. Blev rätt chockad men det gick över förvånansvärt snabbt.

Vi bestämde för att vi skulle ta oss hem allihopa och carpool:a med ngn från vägen utanför skogen, vi lyckades få uppmärksamhet från en bil och den saktade in, men när kvinnan som satt i bilen (uppsatt rött hår, halsduk) fick syn på mig spärrades ögonen upp på henne och kvinnan körde vidare direkt. Förstod inte varför hon dissade oss, men övervägde om det kanske låg någon förbannelse över mig och hur jag kunde hamna där, flera år bak i tiden. 

Därefter var det inga fler som stannade och ville skjutsa oss hem, så vi gick hela vägen och tillslut var det bara jag och min bror som skulle gå hem till vår mamma. Hade ju en period i livet där jag inte träffade henne på några år, och drömmen tog plats under den tiden. Så var nervös för hur hon skulle reagera när hon fick se mig samt ett mycket äldre jag än anat. Precis innan vi var framme tog drömmen slut, men vaknade upp med en sån äcklig känsla. Att jag hade fastnat i det förflutna. Uh 


   
SvaraCitera