Aviseringar
Rensa alla

Varför är det nickel i kaffe?


Ämnesstartare

Ja, detta kan man fråga sig. Varför?


   
Citera
Ämnesetiketter

Back


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Varför blandar Löfbergs lila ut sitt kaffe med malda ärtor för att få mer mängd?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det är en konspiration av kaffeodlare i sydamerika som vill mörda alla västerlänningar som är nickelallergiker.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

För att det är jord i kaffe.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

KamikazeTomten:

Det är en konspiration av kaffeodlare i sydamerika som vill mörda alla västerlänningar som är nickelallergiker.

Lömska sydamerikaner som vill ta död på sina kunder.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Infraröd:

För att det är jord i kaffe.

Läste att medelhalten nickel i jordskorpan är 80 g/ton, så det skulle ju vara knappt spårbara mängder om det var därför.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Matilda1988:

Läste att medelhalten nickel i jordskorpan är 80 g/ton, så det skulle ju vara knappt spårbara mängder om det var därför.

80g/ton = 8g/100kg = 0.08g/kg = 8mg/100g = spårbara mängder. Men annars skojade jag bara, tror inte det finns jord i kaffe.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera