Aviseringar
Rensa alla

Varför är jag otrogen?


Ämnesstartare

KORT FÖR ER SOM INTE ORKAR LÄSA ALLT:

Jag har en kille som jag älskar väldigt mycket, men när jag träffar någon på stan så har jag svårt att säga nej till att ge ut mitt nr osv. Direkt när jag lämnat killen så blockerar jag honom för att jag inte vill ha något med honom att göra, det är bara svårt att säga nej. Kan även säga att jag inte har något kille, så de fortsätter prata med mig en stund. Kan säga nej om det går för långt (tafs osv) men inte annars. 
Varför gör jag såhär? Ska jag göra slut?

FÖR ER SOM KAN LÄSA LITE LÄNGRE:         (ursäkta stavfel)
Har aldrig haft en kille innan jag fick honom. Aldrig pratat med någon innan heller. Han var min första kyss och allt. Vi har varit tillsammans i 2 år (är fortfarande tillsammans) Det första året bråkade vi mycket och han gjorde slut med mig kanske 10 gånger. Efter inte mer än 2 veckor blev vi alltid tillsammans igen. Men så fort han gjorde slut träffade jag hans bästavän och han höll på väldigt mycket med mig så han fick en kyss till slut. Kände mig tvingad. Vi träffades 1 gång så allt hände på 1 dag, och vi var inte fulla eller något. Det var vanlig dag i stan. Efter det här hänt har jag aldrig mer träffat killen för att jag kände mig tvingad den dagen och ångrar det så mycket.

En annan gång han gjorde slut med mig hände samma sak, med en annan av hans bästa vän. Det var en snabb puss. Han ville bara träffas så jag sa ja för att jag var så ledsen efter han gjort slut. Har inga vänner så kanske kände mig ensam. Men han var också väldigt på mig och sa att han alltid viljat vara tillsammans med mig osv. Kände mig tvingad här också så han fick en snabb puss. Träffade eller pratade aldrig med hans vänner mer för att de var så på.

Efter det när vi blev tillsammans igen så förbjöd han mig prata eller skriva med andra killar, inte ens i skolan.
Jag har aldrig tänkt på att gå ut med någon annan eller vara otrogen på något sett, men varje gång någon snygg kille skriver till mig så har jag svårt att ignorera. Skulle killen vilja ha något mer än vän så skulle jag inte vara otrogen hur snygg, rik och allt dedär han än är! Jag har inga vänner alls så det kanske beror på det? Att jag är för ensam? Om någon snygg kille frågar mig i stan om jag har en kille så kan jag säga att jag inte har det, men det är bara för att fortsätta prata tror jag. Men ångrar mig såfort jag sagt att jag inte har. Alltså jag tänker inte på vad jag säger!! Kan också ge ut mitt nummer till killarna men såfort jag går därifrån så blockerar jag deras så de aldrig kan nå mig. Jag älskar honom verkligen, och aldrig tänkt på att göra slut. Ska jag kanske göra det endå?

varför kan jag inte säga nej från början?


   
Citera

Varit där också!
Tror du har rätt tankar. Du kanske har för låg självkärlek.

Om man är osäker, är det lätt att man kan falla för människor som kan konsten att tala, så som vissa killar har. Att du blockerar numret till killarna är säkert för att du dock inte faller för sådan charm av killarna vid en nämare eftertanke och därför blockerar du nummrena(samt att du kanske älskar din kille). 
Du måste börja älska dig själv!! Var självständig och säker! Om killarna tycker du är snygg bör du ta det som en komplimang men inte ta kontakt med dessa desperata kåta killar.

För mig har aldrig relationer varit något långvarigt eller intressant, längsta förhållandet var 4 månader. har dock kontakt med alla mina ex och alla är lugna med läget att förhållandet inte fungerade, men vänskapen finns kvar! 🙂


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja alltså han har alltid sagt att killar och tjejer inte kan vara vänner. Tjejer kanske kan det, men killarna tänker alltid på annat även om de inte säger det. Sa emot hela tiden för att jag ville träffa andra, och han lät mig träffa vem som helst för att kolla hur det funkade..
Slutade med att ALLA jag trodde var "vänner" försökte med annat. 

Vi har varit tillsammans i 2 år och så jag vill inte göra slut med honom, han är ju min första också så har starka känslor för honom. Men känner mig otrogen för att han inte vet om det här. Han frågar mig varje dag om jag pratat med andra killar, och jag säger nej även fast jag har gjort det. Han skulle göra slut direkt. 

Kan inte göra någonting åt saken, har gått 2 år och gör fortfarande samma sak, fast går inte ut med dom längre såklart..

Borde jag göra slut ändå? Ska jag berätta för honom eller låta det vara?


   
SvaraCitera