Aviseringar
Rensa alla

Varför det är fantasitiskt att Trump vann m.m


Ämnesstartare

jessijess:

Jag har sett att tidningar som öppet varit emot Brexit ända sen dag 1 och aldrig ens försökt dölja denna agenda har försökt att rapportera så mycket domedagsartiklar som möjligt i samband med brexit däribland även extremt överdrivna uppgifter om hatbrott, ja. Antar att du är dum nog att tro på skiten.

Förklara vart jag har fel. Om du verkligen vill se exempel på grov förenkling av verkligheten så behöver du bara kolla alla de medier, experter och proffstyckare som allihopa försökt framställa brexit som en produkt av rasism och främlingsfientlighet. Att alla de britter som röstade för egentligen bara är en massa vita, korkade, arga medelklassmän som hatar alla som är annorlunda. DET om något är en ohederlig och simplifierade verklighetsbild.

Ahh där kom den allt för vanliga höger-främlingsfientlighets-argumentationen - allt om rasism är en konspiration av media på en global nivå och allt sägs om rasism mot andra än vita är ren och skär lögn och tror man på det så är man dum. Vad oväntatSover

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tkr inte de liberaler som kör över, stjäl plakat ifrån, pepparsprayar trump-supporters osv skall kalla sig liberaler.


   
SvaraCitera

S:
tkr inte de liberaler som kör över trump-supporters skall kalla sig liberaler. 

VarförRullar ögonen?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skepticdouche:

VarförRullar ögonen?

För att de strider emot en av liberalismens viktigaste grundstenar; yttrandefriheten 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jessijess:

Gråter jag? Haha okej, det visste jag inte om själv. Tvärtom så är jag alldeles lyrisk och njuter av åsynen av alla dessa vänstertårar. Det är nästan bättre än sex.

Det enda du kan komma med är "Buhu, sluta gråta nu" osv. Inser du inte själv att det är hur löjligt som helst? Ingen gråter så bara lägg ner ditt bullshit och väx upp. 


   
SvaraCitera

Dels är Clinton en betydligt mer "stridshetsare" än vad Trump eftersom Trump helst vill ta hem varenda soldat till USA för att försvara sitt eget hemland än att lägga en förmögenhet på att ha soldater placerade över hela vår planet. Vilket Clinton vill. Clinton skulle mycket väl kunna starta ett tredje världskrig.

Trump vill bygga en mur mot Mexiko och skicka räkningen till Mexiko för att förhindra att massa papperslösa latin- och sydamerikanare tar sig denna väg in i USA vilket verkar sunt.
Dessutom vill Trump utvisa några miljoner kriminella latino-brottslingar vilket verkar ännu sundare. Detta borde Sverige ta efter.  Tumme upp

Samt att Trump vill förhindra eller i vart fall försvåra för muslimer att ta sig in i USA. Detta borde verkligen Sverige och Löfven sätta sig i skolbänken med Trump som lärare och ta över Trumps fantastiska politik för att snarast möjligt även införa detta i Sverige och snarast möjligt i hela Europa.  Tumme upp  Mycket glad

https://static.ungdomar.se/users/249731/forum/please.pn g" alt="please.png" />


   
SvaraCitera