Aviseringar
Rensa alla

Varför killar bryr sig om fula tjejer


daygamer:

Ja det är så världen funkar. Denna månad har jag tappat bort Ray-Ban glasögon sammanlagt för ca 8000kr och idag tappade jag bort sista och genast köpte jag ny för 2000kr för jag vill se snygg ut i stiliga glasögon. 

jag klär mig fint och klipper mitt hår en gång i veckan för att se snygg ut och tar brun utan sol i ansiktet en gång i veckan o rakar ansiktet nästan dagligen för att vara snygg. 

Allt funkar så i denna värld. Detsamma gäller rika, rika kan bo o leva hur de vill och köra laferrari när de vill o så kan inte fattiga göra, de får jobba varje dag för att kunna betala hyran

så rika kör ferrari? ska fan i mig ringa till gorden ramsay och säga att han får köpa en ferrari


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Skåneärbäst:

så rika kör ferrari? ska fan i mig ringa till gorden ramsay och säga att han får köpa en ferrari

Han har laferrari den kostar ca 20 miljoner


   
SvaraCitera

vincebruh:
Märker att fendas är lite småkär i trollet 😉

Ja, det är så, för att jag har väldigt mycket erfarenhet av att bli falskt anklagad för "troll", vad fan det betyder.

Storchen84: Bästa exemplet på troll och avsikt att provocera är hans övertygelse om att hans åsikt = sanning och alla som inte håller med om det väljer att blunda för ”sanningen”. Sådant skriker det troll om.

Jag säger inte sådant för att jag är "troll"; jag säger sådant för att jag är elak.

SkeletonGirl: BL drama?

?????


   
SvaraCitera

daygamer:

Han har laferrari den kostar ca 20 miljoner

well jag visste inte det


   
SvaraCitera

Nä han är inte ett troll utan en person med en intressant syn på livet. Allt skulle bli tråkigt om vi bara ignorerade de vi inte hade samma åsikter som.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

detta fick mig att sluta halvsomna på min kudde och vakna till


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

daygamer:

tar brun utan sol i ansiktet en gång i veckan o rakar ansiktet nästan dagligen för att vara snygg. 

jag gillar killar med skägg


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

daygamer: Du verkar ha missuppfattat vad troll är, troll är någon som skriver saker för skojskull och inte för att provocera. Om du blir provocerad så betyder det att vad jag säger förstör din uppfattning om omvärlden för att du intalar dig själv lögner för att må bättre. Om du blundar för omvärlden så är det upp till dig. Att jag startat en tråd där jag diskuterar varför jag tycker saker är som de verkligen är , är helt upp till mig. Om du inte tycker om vad jag skriver så behöver du inte läsa mina kommentarer

Ahahahah 100% troll Mycket glad

Hjärta


   
SvaraCitera

Storchen84:

Ahahahah 100% troll Mycket glad

Hjärta

Bekväm ursäkt


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

123fendas:

Bekväm ursäkt

“Käft, allt jag säger är 100% sanning och det är ditt eget problem om du väljer att blunda för sanningen!”

Sover

Hjärta


   
SvaraCitera

123fendas:

Non sequitur; åsikt kan vara sanning eller osanning.

Exakt. Och i detta fall är det subjektivt. Ifall en människa värderar utseendet hos andra högt varierar från person till person. Därmed, subjektivt. Ifall du menar att ett argument som innehåller en logical fallacy automatiskt är inkorrekt så använder du själv dig av en "fallacy fallacy". Glöm inte bort det stora hela (:

Deinosuchus:

Snygga människor har det lättare, spelar ingen roll om de är skitstövlar då de får kompisar ändå. Det är iallafall min teori, jag har som sagt aldrig träffat en snygg tjej med en bra personlighet, önskar att sanningen var annorlunda dock.

Mitt argument var inte att snygga människor har det svårare. Jag är mycket medveten om att de har det lättare i många fall. Själv har jag träffat en massor av snygga tjejer (och killar för den delen) med bra personlighet och står kvar vid min åsikt om att man inte bör anta och generalisera en människas personlighet baserat på dess utseende.


   
SvaraCitera

Sopptuna: Exakt. Och i detta fall är det subjektivt. Ifall en människa värderar utseendet hos andra högt varierar från person till person. Därmed, subjektivt. Ifall du menar att ett argument som innehåller en logical fallacy automatiskt är inkorrekt så använder du själv dig av en "fallacy fallacy". Glöm inte bort det stora hela (:

Värdering av utseende är inte det enda som daygamer har diskuterat.


   
SvaraCitera
Kdthb

Man kan ju ha olika syn på snygghet och fulhet. Sedan som det skrevs i börja någon  stans långt borta finns det de som inte är så utseendefixerad inget illa menat men i de urbana delarna verkar de flesta dömma folk efter utseende och inte personlighet. Själv faller jag mer för de "fula" då jag anser att de är mer långsiktiga då inte tjejen mest är ute efter ligg. Finns mycket mer än ligg i en relation. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

daygamer:

Nej, sluta intala er massa lögner för att slippa hårda arbetet. Det är snyggheten som är viktigast. Tror du brudar lägger märke till dig om du är ful? Verkligen inte såvida hon själv är ful

så tjejen kan vara en skitstövel, vara omtänksam, ligga med andra och vara patetisk men samtidigt vara läcker? 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

daygamer:

pff, jag hjälper ungdommar så de inte råkar bli ihop med en ful tjej. Råkar du vara en tjej som vill skydda fula brudar måtro?

*ungdomar
*må tro

det där var riktigt respektlöst av dig att säga. du har passerat gränsen för längesedan. tycker du inte om fula tjejer well that's fine, men du behöver inte dra över en kant eller säga så respektlösa saker om människor du aldrig träffat


   
SvaraCitera