Aviseringar
Rensa alla

Varför "troll"-anklagelser mot folk ni inte känner igen ?


Att vara troll är inte ekvivalent med att vara ny.


   
SvaraCitera

men dom är ju randoms[shake]


   
SvaraCitera

Suicidegirl:

varför är ni så otrevliga mot de användare som faktiskt är nya ?

För att det finns så många ungar på denna sida som är bortskämda och/eller arroganta, som inte vet bättre, och/eller som gör det bara för att få sig själva att må bättre efter att ha kommit hem från en dag i skolan där dom mobbats. Det finns en och annan individ som inte kan göra annat än att bete sig som ett rövhål mot 90-100% av användarna - som inte är mods då såklart. Sen finns det dom som gapar "troll" åt alla nya just bara för gapandets skull.

Däremot har jag märkt att att mot personer som påstår sig vara killar är det ok att vara elak mot, speciellt gärna kalla personen för troll. Om personen däremot påstår sig vara en tjej är det jättehemskt, tabu och absolut förbjudet. Ingen vågar, och om någon vågar tilldelas den personen en örfil i form av varning direkt.

Reggar man sig och anger sitt kön som kille så kan man förvänta sig att vara en hack-kyckling ett tag framöver. Hur lång tid en kille är det påverkas däremot av vad man skapar för trådar och/eller skriver för svar.

Jag håller med dom som säger att man inte ska avregga, jag menar... det är precis vad dom som väljer att bete som rövhål vill. Varför då ge dom glädjen genom att avregga, när man kan vara kvar och se dom börja vrida sig?

Bara mina åsikter av mina observationer och erfarenheter.

Brk g:

med tanke på att de kanske även känner igen ditt sätt.

Även sätt kan fejkas.

OF 5:

folk är så mjuka nu för tiden.

Tala för dig själv.

Knarko:

Tycker ej att folk ska vara mesiga och inte säga vem de varit innan om de ska skapa sådana här trådar.

Tycker att detta ska vara upp till var och en individ, och inte försöka pressas genom exempelvis antydan om mesighet[no-no]

Jungman Jansson:

Har sett lite överallt

+1

aristoteles:

Att vara troll är inte ekvivalent med att vara ny.

Svårt att tro när man ser folks reaktioner på dom flesta helt nya användare.

[love]


   
SvaraCitera

Storchen84:

Tala för dig själv.

ja varför skulle jag tala för någon annan


   
SvaraCitera

Storchen84:

Om personen däremot påstår sig vara en tjej är det jättehemskt, tabu och absolut förbjudet. Ingen vågar, och om någon vågar tilldelas den personen en örfil i form av varning direkt.

tycker inte det stämmer.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

enhimmelskdrog:

varför blir du så upprörd över att bli kallad troll?

För att det är jävligt irriterande förstås ? [bigsmile] Man skriver ett helt seriöst inlägg och så får man "TROLL!!!" som kommentar direkt efter. Personligen tycker jag det är störande iaf, du kanske har bättre tolerans än jag.

Storchen84:

You'd so laugh at

Jag håller med dig till 234893284394 procent!!! Tack för det vettiga inlägget, kunde ej sagt det bättre själv!


   
SvaraCitera

OF 5:

ja varför skulle jag tala för någon annan

Du verkade göra det, men jag menar... om nu folk hade varit så "mjuka" så hade ju inte folk hackat på varandra, eller hur?[crazy]

framtidskon:

tycker inte det stämmer.

Jag har sett det några gånger. Ska inte säga jämnt, men jo jag har sett det hända exakt så några gånger. Förutom varningsbiten, den var överdriven, vet inte till vilken grad det stämmer.

[love]


   
SvaraCitera