Aviseringar
Rensa alla

Varför så många slampor på WF?


- Razorblade -: Jag jagar inte enskilda individer och vänder mig inte till någon särskild. Det finns en skillnad där.

När du konfronterar enskilda individer i trådar så jo, då är det ju faktiskt precis det du gör.

- Razorblade -: Alla som uttalar sig om något alls har ett bakomliggande syfte till denna handling. Du skulle inte skriva till mig om du inte ville få mig att ändra uppfattning.

Ja det stämmer. Dock brukar jag vanligen diskutera och argumentera främst för min egen skull, vilket gäller väldigt mycket av det jag gör i min vardag, även när jag interagerar med andra (just detta uttalande är dock till för dig, jag vet ju redan detta).

Att känna att en diskussion är meningslös eller att man inte kommer nån vart tror jag är resultatet av den inställning du har, samt en ovilja att bekräfta eller utforska förhållningssätt du kanske finner obekväma. Vanligt, men tråkigt när det går ut över andra.


   
SvaraCitera

Miceparade: När du konfronterar enskilda individer i trådar så jo, då är det ju faktiskt precis det du gör.

Har jag sagt till någon att de tillhör PK-maffian? Det var det exemplet du drog fram.

Miceparade: Att känna att en diskussion är meningslös eller att man inte kommer nån vart tror jag är resultatet av den inställning du har, samt en ovilja att bekräfta eller utforska förhållningssätt du kanske finner obekväma. Vanligt, men tråkigt när det går ut över andra.

Jag gör också saker för min egen skull, och jag ser inte hur denna diskussion tillför något för mig. Jag har ett eget förhållningssätt och jag vill inte ha ditt. Jag förstår inte varför du fortsätter insistera att förklara för mig vad du tycker. Du gav ett förslag, jag avböjde. Jag uppskattar om du slutar vara så påstridig. Som sagt, jag har ingen lust att fortsätta diskussionen. Hejdå.


   
SvaraCitera

Vad är WF...


   
SvaraCitera

VA?! Spelar man fortfarande Wordfeud? Tardig


   
SvaraCitera

Bara för att man visar naken bilder är man inte en slampa!!!För att vara en slampa ska man ha sex med många och det vet ni inte om hon har gjort!!Och om en kvinnokropp nu är så jävla äcklig behöver väl inte du titta!!!p.S om en kille har sex med många så kalkas han för player då tkr folk han är häftig.Men har en tjej sex med många då är hon en slampa och ska skämmas!!!Det är ju helt fel!!!Feminist javisst!!!!!


   
SvaraCitera