Aviseringar
Rensa alla

Varför ser media fortfarande SD som "främlingsfientliga©"?


nrg89:

Lösningen är att utbilda Sverige att vi har miljarder att tjäna om vi alla blir mer toleranta mot varandra och inte nekar utbildade invandrare jobb så att de måste köra taxi.

Jag har inte läst igenom varken tråden eller er diskussion, men du vill alltså ta hit högutbildat folk från andra delar av världen. Det handlar alltså om att beröva dessa länder på deras allra bästa och viktigaste arbetskraft. De allra flesta kommer från länder som definitivt är i behov av att öka sin standard, och då vill alltså du att Sverige ska sätta käppar i hjulet för dem. Har jag förstått dig rätt?


   
SvaraCitera
nrg89

Rivethead:

Jag har inte läst igenom varken tråden eller er diskussion, men du vill alltså ta hit högutbildat folk från andra delar av världen. Det handlar alltså om att beröva dessa länder på deras allra bästa och viktigaste arbetskraft.

Du har inte läst igenom tråden, det märker jag (visserligen har jag gjort värsta bauta-inläggen, så jag förstår dig). Jag menar att vi skall ge alla som kommer hit en chans till svensk utbildning och svenska erfarenheter, vare sig de är utbildade eller inte. Gör vi det har vi miljarder att tjäna på ökat BNP.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Varför ser inte någon på SD som det mysiga,snälla bamsebjörnsparti som det egentligen är? [shake]


   
SvaraCitera

nrg89:

Du har inte läst igenom tråden, det märker jag

Har jag inte ett dugg rätt?


   
SvaraCitera
nrg89

Rivethead:

Har jag inte ett dugg rätt?

Jag vill inte bara att de högutbildade skall komma hit, jag vill att alla skall få möjlighet att komma hit. Och ja, jag vet att risken för brain drain är påtaglig, men jag menar att det är en nödvändig konsekvens för att flyktingar som verkligen behöver hjälp skall kunna byta land.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag tror att Björn Lennartsson kan ha med saken att göra. http://sv.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rn_Lennartsson


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera