Aviseringar
Rensa alla

vet inte vad jag vill


Ämnesstartare

Jag har ganska länge nu snackat med en kille. Han har länge velat träffa mig. (vi har gått förbi varandra en gång) och nu idag bestämde vi att vi eventuellt ska ses imorgon. Jag är jättenervös. Jag är väldigt rädd för att träffa någon själv, alla andra killar har jag träffat med kompisar. (förra helgen ville jag ses med en kompis, men han avstod försiktigt för att han antagligen vill träffa mig själv) Jag vet att han inte är ''farlig'' eller något sådant.
Men för det mesta handlar det nog om att jag inte vet vad jag själv vill. Jag märker på han och hur han beter sig att han är intresserad i mig, men jag vet inte om jag är intresserad i honom?
Jag är en person som väldigt lätt fäster mig vid människor. Även fast jag kanske inte är så intresserad i honom så är jag jätterädd för att bli sårad. Det låter väldigt konstigt, men jag är verkligen rädd för vad han ska tycka och tänka om mig . Jag är rädd att han inte kommer vilja ''ha'' mig längre, att vi bara slutar skriva och det var det liksom.
Jag vet inte vad vill, om jag vill ha honom eller inte.
Jag antar att de ända jag kan göra är att träffa honom och se hur det går...
finns det något sätt som kan få mig att slappna av? och inte tänka på det så mycket? 


   
Citera