Aviseringar
Rensa alla

Vilka här är homo/bisexuella?


Jag är bisexuell på så sett att jag tycker om sex tillsammans med en annan tjej men att ha ett förhållande med en annan tjej är inget som lockar mig, min familj "vet inget" då det enbart handlar om sex men de flesta vännerna vet!

kan inte riktigt säga hur det "kom ut" utan tror det var mer så att ett par fick veta att jag varit med någon och vips it was out there!


   
SvaraCitera
Zarah2

Jag är bi. Men alltså, ingen i min omgivning gör en speciellt stor grej av läggningar... haha, eller, ingen nära liksom, som "betyder nåt"..
Men jag tror för övrigt att alla är födda med möjligheten  till att kunna bli attraherad av vem som helst oavsett kön och ålder, men att sen kanske inte alla får chansen att uppleva det eftersom att man träffar olika personer i livet, och alla är annorlunda


   
SvaraCitera

Jag är typ bi, har inte accepterat det själv men ingen vet det typ, eller några av mina kompisar borde kunna ha gissat det? Fast jag älskar fortfarande tjejer mest men jag faller endast för några få killar i min närhet, inte direkt på stan så man bah: shit vilken snygg kille så kan jag känna hela tiden med tjejer liksom. Jag kanske typ har känslor för typ Max 10 killar i hela världen och alla bor där jag bor så.. Kommer nog alldrig komma ut med att jag är typ bi eller så a kul att läsa att så många andra också typ är bi?


   
SvaraCitera

tro jag är bi..


   
SvaraCitera

Inte jag i varje fall.  Blink


   
SvaraCitera

Hampizz: Hej! Är en kille på 11 år och har funderat mycket på om jag är gay. Jag har gått hos en kurator men jag känner inte att gör någon skillnad. Vad ska jag göra????

Du kan ju vara bisexuell? Själv är jag nog homo


   
SvaraCitera

Danne01: Är bi och vill träffa andra som är homo/bi

samma här =) bi eller homo? vet ej


   
SvaraCitera