Lamm. Lammfilé eller lammracks.
Alternativ någon grytdel (osäker på vilken som är bra. Säger bara åt slaktaren vad jag tänkt göra).
Kyckling eller gris. Typ kycklingfilé eller Icas marinerade färdiggrillade klubbor som man köper varma i disken, mmm... Gris så är det flintastek som gäller <3
manul: Lamm. Lammfilé eller lammracks.
Åh, gott!
manul: Säger bara åt slaktaren vad jag tänkt göra
Brukar du gå till samma slaktare? Hur är det att köpa kött hos en slaktare jämfört med random matvaruaffär?
absentthinking: Typ kycklingfilé eller Icas marinerade färdiggrillade klubbor som man köper varma i disken, mmm... Gris så är det flintastek som gäller <3
Men fett tråkigt ju
qilin
Biologen:
Åh, gott!Brukar du gå till samma slaktare? Hur är det att köpa kött hos en slaktare jämfört med random matvaruaffär?
Men fett tråkigt ju
Bara för att jag inte äter antilop
Pliiiiis biologen
ennie: qilin
Oj! Var fick du tag på det köttet?
absentthinking: Bara för att jag inte äter antilop
Pliiiiis biologen
asså nä menade inte såååå
Revbensspjäll tror jag, så jäkla gott. Fast annars är jag inte jätteförtjust i gris, eller jo bacon är gott, men föredrar nötkött. Åååh, tournedos
Biologen: Brukar du gå till samma slaktare? Hur är det att köpa kött hos en slaktare jämfört med random matvaruaffär?
Jepp. Finns en bra fem minuter från där jag bor. Tycker mest det är värt om man köper lamm om jag ska vara ärlig (kvalitétsskillnaderna är mkt större än mellan kycklingdelar ex.). Är väldigt känslig för kvalité. De färdigförpackade butiksköttet smakar mindre, är generellt segare/tråkigare och har oftast äckliga bismaker.
Var inte så stort fan av lamm överhuvudtaget innan jag kom till lammbrittanien för att det jag fått i Sverige på billigare restauranger och från ICA-disken varit så tråkigt.
torskfilééééééé, får mig på fall
Gillar inte kött så mycket, vet inte riktigt varför jag ens äter det (eller jo pga lathet pga lärt mig laga bra rätter med kött nu men få utan).
Men gillar väl gris mest tror jag, dock inte filé osv utan typ karré är väl bäst.