Aviseringar
Rensa alla

Vilket vin skall tas med?


Ämnesstartare

Hola alla ungdomar. förhoppningsvis endast ungdomar över 20 i detta fall..

Lång historia kort;
Blev tjafs mellan mig och person X. Person X är då alltså personen jag dejtar/ligger med.
Låt mig tillägga att vi även är kollegor men ses sällan i jobbet, samt studerar på universitet men aldrig lyckats träffa på varandra där. Hmm.. Tjafset uppstod när vi endast var ''kk''s. efter att ha lyckats fira in nyåret med liite för mycket alkohol märkte vi att vi passade väääldigt bra i sängen tillsammans så vi hade sex 1-4 gånger om dagen i drygt 2 veckor. Kanske ska tillägga att X klagade på att vi hade för mycket sex.. hur nu det är möjligt. 

Vi började sedan tjafsa då X blev avundsjuk och började ifrågasätta om jag hade samlag med en viss person, varpå jag fann mig själv i en situation där jag värderade min integritet väldigt starkt, jag kände mig även väldigt pressad då han b.la började föreslå saker såsom att ordna så att jag har tandborste hos han, uppsättning underkläder hos han (lite vääl tidigt att föreslå ovanstående enligt mig.)

Vi råkade ha fylle sex, igen.. Och allting blev som tidigare. Men! Sedan igår morse har allting varit väldigt.. stelt. Han svarade inte per sms, rättare sagt. Han svarade, men var så kortfattad som möjligt. Igår närmare kvällen blev han ännu mer ''off'' och slutade svara helt då vi hade en pågående konversation per sms, han vägrar då konversera per telefon utan smsar endast. Noterade även att han har b.la blockerat mig på Facebook och dyl. 

Så, tänkte vara smågullig och klä upp mig lite fint på fredag alt. lördag, dyka upp med en flaska vin (notera; ej box. Han hatar boxvin.) och bara föreslå att prata lite. Problemet är att jag själv inte tar ett glas vin när jag är hemma ''bara för att'' utan endast när jag går ut. Så har ju då det härliga problemet med att.. vad ska jag köpa för vin? 
Tänker mig något rött, på flaska. Men, finns det något vin som är typiskt ''Har du lust att prata?'' alternativt ''Im sorry''. Vilket vin skulle ni rekommendera? Något som är en komb av ''jag vill prata om allt som har hänt. Ber om ursäkt. Ska vi ligga?''

TILLÄGG; att han upprepade gånger ger mig komplimanger såsom alltifrån att jag är flickvänsmaterial, till objektiva saker om mitt utseende b.la har han sagt ''Rent objektivt är du jävligt sexig.'' Likaså med ordet Vacker. Han gör även mindre gentlemanna saker som att inte låta mig åka kommunalt utan skall alltid envisas med att ordna & betala taxi när jag ska till/från han. 
Sexet går inte att klaga på, han brukar i princip alltid efteråt säga ''alltså du är så fascinerande'' ''hur har du lärt dig det där?!'' etc. Han blir alltid lika förvånad när jag vill prova något nytt, visa något nytt etc.
När vi även har bråkat hos honom, och båda envisats med att inte be om ursäkt så har det ändå resulterat i att trots att jag går runt i mjukisbyxor och en stor t-shirt, jättesliten och arg. Så blir X ändå såpass attraherad att X blir kåt och vi ändå har samlag.. Så, det kanske är tillräckligt för att X ska börja på något sätt ha fattat tycke á fått känslor, alt börjar få känslor och vill diskret avsluta det hela då han vet att jag pluggar, jobbar på 2 jobb och tyvärr bryr mig mer om karriären än en relation då jag trots allt är väldigt ung. 


   
Citera

dunderhonung: Men, finns det något vin som är typiskt ''Har du lust att prata?'' alternativt ''Im sorry''. Vilket vin skulle ni rekommendera? Något som är en komb av ''jag vill prata om allt som har hänt. Ber om ursäkt. Ska vi ligga?''

Jag brukar fråga sånt där när jag handlar på systemet, de har kompetent personal där! Blink


   
SvaraCitera
Kudhos

förstår inte ens hur det här kan vara en fråga

edward-blom-riesling.jpg

^ ALLTID EDWARD BLOM


   
SvaraCitera

Kudhos:
förstår inte ens hur det här kan vara en fråga

edward-blom-riesling.jpg

^ ALLTID EDWARD BLOM



   
SvaraCitera