Aviseringar
Rensa alla

Vill bli mer social


Ämnesstartare

(För det första vill jag bara ursäkta om jag uttrycker mig lite dåligt)

Hur ska jag börja, jag är en kille på 17 år som för första gången blev lite små full på en fest för mina vänners bröllop och det kändes najs[bigcheers]. Efter detta då tänkte jag på hur kul det skulle vara om jag kunde göra detta med mina kompisar från gymnasiet. Men då till mitt problem.

Så låt oss gå tillbaks lite till högstadiet. Hela högstadiet har jag varit killen som varit lite ensam och som inte var så cool, som bara gick hem och direkt efter skolan(men ändå inte mobbad på något vis). Men nu då efter första året på gymnasiet så har jag träffat några riktigt fina och snälla kompisar(no homo). Men det är fortfarande så att jag fortfarande inte riktigt umgås så mycket med dem efter skolan. Jag skulle gärna vilja följa med ut och festa och vara social men det känns lite konstigt att bara hoppa in i någons "kompis gäng". Plus att jag kanske är lite av den blyga och inte jätte pratsamma personen.

Så nu då skulle jag vilja ha lite med hur jag ska vara lite mer social(blivit riktigt sugen på att träffa lite nytt folk speciellt tjejer[wink]). (Skrev en tråd innan som blev perfekt men som försvann, aja[crazy])


   
Citera

Se på en massa romantiska filmer och försök att bygga upp en charm utifrån hur männen i filmerna behandlar damer.

funkade för mig. [y]


   
SvaraCitera

Amen det är väl bara att börja prata mer med folk 😛 Fråga dem om du får gå med på festerna o.s.v!


   
SvaraCitera

Du kan ju alltid vänta tills du blir 18 och gå ut. Lite lugnare barer osv ser inte jättekonstigt ut om man sitter ensam på. Du kan säkert komma på en bra bortförklaring om någon frågar. Fullt folk är inte svåra att lura. Riktigt fulla killgäng kan du säkert smyga in i och låtsas känna någon av dem. Om dem frågar så säg bara han där och peka jätteotydligt.

Men somsagt, inte föräns du fyllt 18 😉


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

S3ON:

Se på en massa romantiska filmer och försök att bygga upp en charm utifrån hur männen i filmerna behandlar damer. funkade för mig.

Skrattade lite när jag såg det där [bigsmile], men undra om det funkar?


   
SvaraCitera

NilskaRn:

men undra om det funkar?

S3ON:

funkade för mig. [y]

Daaah


   
SvaraCitera

Prata mer med folk bara. Le och babbla. Intressera dig för vad de säger.


   
SvaraCitera