Aviseringar
Rensa alla

Vill dö och leva


ge inte upp, det ordnar sig till slut, går du i skolan, gymnasiet elr universitetet? På universitetet så brukar man hitta de människor som är bra vänner å sånt... så ge inte upp än, livet kan verka tråkigt ibland men ifall man verkligen vill och är stark nog att inte ge upp så ska du se att allt ordnar sig[smile]


   
SvaraCitera

PixPoxy:

ag mår skit dåligt just nu, den enda som verkar bry sig är min pojkvän.

Du har åtminstånde nån som bryr sig.


   
SvaraCitera
Zombie

Känns sorgligt att säga, men tror ens bästis på negativa rykten om en själv så är den troligen inte ens bästis. En bra vän skulle förstå att det var osanning.
Jag har också förlorat min bästa vän, dock inte av samma skäl och inte "permanent", så kan tänka mig att det är värre i ditt fall.

Skit i när folk hackar på dig, både här och på alla andra platser där ute. Hämta hjälp, eller vänta på att hjälpen ska komma till dig. Men då finns risken att det dröjer.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

namnlös:

Du har åtminstånde nån som bryr sig.

känns bättre nu


   
SvaraCitera

tjaaa, för att vara allvarlig så skulle jag faktiskt bry mig om du dog, ty en ungdoms död är alltid sorglig.

tänka på vad han/hon missade av livet.


   
SvaraCitera
paras

Ta självmord då, blir mindre konkurenns för oss andra i gymnasieval och arbetsmarknaden.


   
SvaraCitera

PixPoxy:

Det här rä ett stort form av dilemma. Jag pallar inte att se den här människan som har förstört så grymt för mig. Och självmord verkar vara det enda alternativet nu. [sad]

Jag ville också dö i din ålder men vänta lite tills du är 20 eller nåt, då är helvetet över (min var). Och jag kunde styra mitt liv och fixa det (Du kan dra till Norge eller nåt?)


   
SvaraCitera