Aviseringar
Rensa alla

vill du ha pm


Ämnesstartare

Hjärtlös:

i

Jag vill ha pm!1 Byter bild på råtta mot ett pm ok?

Image

Image

Tittelitut.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nubbie:

Jag vill ha pm!1 Byter bild på råtta mot ett pm ok?Tittelitut.

OMG NEE VAD SÖT HON ÄR??!?!? VAD FICK HON HETA?? [love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hjärtlös:

OMG NEE VAD SÖT HON ÄR??!?!? VAD FICK HON HETA??

Jaa viissttt [blush][blush][love]. Jag vet inte än! Min syster kallar henne dock för Snea pga hon har en tendens att luta med huvudet åt höger... Det kanske blir det i brist på annat, haha.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

nubbie:

Jaa viissttt . Jag vet inte än! Min syster kallar henne dock för Snea pga hon har en tendens att luta med huvudet åt höger... Det kanske blir det i brist på annat, haha.

Oh no.. påminner mig om min råtta som jag kallade för snehuvud [sad] men han hade typ en sjukdom som heter vattenskalle och det är typ vatten i örat som gör att huvudet lutar. Usch.. hoppas hon inte har något sådant! Hon kanske kan heta Svea [cute]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hjärtlös:

Oh no.. påminner mig om min råtta som jag kallade för snehuvud men han hade typ en sjukdom som heter vattenskalle och det är typ vatten i örat som gör att huvudet lutar. Usch.. hoppas hon inte har något sådant! Hon kanske kan heta Svea

Mm, en del råttor kan få det, beror på en sjukdom som heter mycoplasma. Misstänker att det möjligtvis kan vara så men det går att behandla med antibiotika! Ska ta henne till vet. i morgon eller på måndag. Svea funderade jag på faktiskt!


   
SvaraCitera